Videanu: Daca obtine un scor slab la europarlamentare, Blaga va fi dat jos de partid

Luni, 25 Martie 2013, ora 21:43
3994 citiri
Videanu: Daca obtine un scor slab la europarlamentare, Blaga va fi dat jos de partid
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, sustine ca ceea ce s-a intamplat la PDL, dupa Conventia in care Vasile Blaga a fost reconfirmat la sefia PDL, reprezinta "un spectacol" care a dezamagit electoratul democrat-liberal.

"Este un spectacol care cred ca dezmageste pe toti militantii partidului, indiferent de optiunile lor in cadrul Conventiei. Mai mult, dezamageste electoratul PDL", a apreciat Videanu, luni seara, la B1 TV.

Acesta a mentionat ca nu are niciun element care sa induca ideea ca votul a fost fraudat. "Insa sunt colegi care spun ca ar putea sa existe anumite lucruri si cred ca este de datoria noastra daca incercam sa lamurim toate aceste aspecte in interior. Au mai fost si erori. La Prahova au fost, intamplator, doi de Ion Vasile si unul din ei nu s-a mai regasit pe lista", a completat Videanu.

Partidul il da jos pe Blaga pentru un esec la parlamentare

"Din pacate, am devenit un partid asa, mai putin disciplinat in ultima perioada. Discutam despre acei trei D. Ok, democratie pana luam o decizie, dar dupa ce luam o decizie, putina disciplina. Eu nu cred ca in momentul de fata lucrurile pot fi incheiate. Vasile Blaga va trebui sa demonstreze ca obiectivele pe care le-a propus si pentru care a fost votat vor fi indeplinite", a completat Adriean Videau, care este si presedinte interimar al PDL Bucuresti.

Potrivit acestuia, daca PDL va avea un scor slab la parlamentare, Blaga va trebui sa plece sau va fi dat jos de partid.

"Daca nu vor fi atinse obiectivele lui Blaga, exista instrumente, acest partid are mecanisme de autoaparare. In momentul in care ai luat 17% la parlamentare si te duci la europarlamentare si iei 10%, cum il stiu eu pe Vasile Blaga, nu il va opri nimic sa isi depuna mandatul. Daca nu, il va da jos partidul, pentru ca nu te poti duce asa, cu capul in gard", a completat Videanu.

De ce nu s-a implicat Videanu?

Presedintele interimar al PDL Bucuresti a explicat si de ce nu s-a implicat in lupta interna din PDL si de ce nu a sustinut public nicio motiune.

"De ce nu mi-am afisat public o anumita pozitie? Am anticipat ce o sa se intample dupa aceste alegeri si am stat si m-am gandit mult, toti oamenii importanti ai partidului au intrat intr-o competitie. Am incercat sa imi asum rolul de negociator intre colegii mei, pentru ca sunt genul de om care am avut si are o relatie foarte buna si cu Monica Macovei, si cu Vasile Blaga, si cu Elena Udrea. Daca nu mai exista nimeni neimplicat, e foarte greu sa ii pui pe toti acesti oameni la masa", a incheiat Videanu.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Videanu Conventie PDL, #Videanu Blaga castigat PDL, #scandal alegeri interne PDL , #PDL