Videanu, despre Ponta: Socialist de caviar, a bagat Romania in stop cardiac

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 13:37
3148 citiri
Videanu, despre Ponta: Socialist de caviar, a bagat Romania in stop cardiac
Foto: ARD TV

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, l-a numit pe prim-ministrul Victor Ponta un "socialist de caviar", care "a bagat Romania in stop cardiac" si care a mintit in cele sase luni de guvernare. In plus, democrat-liberalul considera ca Romania este pe calea iesirii din UE, din cauza guvernarii USL.

"Ponta este un socialist de caviar care deplange soarta romanilor, dar nu se jeneaza cand se plimba cu elicoptere si avioane private. Cati prim-ministri ai Romaniei au facut ce face Ponta in momentul de fata? Ponta minte cum respira, minte de sase luni cu bunastarea, nerealizand absolut nimic.

Este un hot care jigneste intreaga intelectualitate a Romaniei, tinand cu dintii de un doctorat pe care nu il merita. E un incompetent desavarsit, de neegalat, e singurul roman care poate sa explice cum majoreaza salariile romanilor, micsorandu-le", a spus Videanu, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul ARD.

Videanu: Oltchim si Hidroelectrica, pericol de faliment

Liderul PDL a amintit si situatia de la Combinatul Oltchim Ramnicu Valcea, care ar urma sa fie bagat in faliment dupa alegerie din 9 decembrie.

"Victor Ponta in sase luni a bagat Romania in stop cardiac. Victor Ponta a inchis Oltchim si ii minte pe angajati in fiecare zi. De mai bine de doua saptamani, Ministerul Economiei trebuia sa depuna la Bruxelles planul de privatizare a Oltchim. N-a depus absolut nimic, ii va minti pe angajati cu cateva salarii restante si va baga Oltchim in faliment dupa 9 decembrie", a precizat Videanu.

In plus, fostul ministru al Economiei a spus ca, "daca anul 2013 va fi secetos, asa cum se preconizeza, Hidroelectrica va intra in faliment".

Presedintele organizatiei democrat-liberale din Bucuresti a mentionat ca "Ponta ameninta tot ce ii iese in cale - lideri europeni, adversari politici, mediul de afaceri".

Romania, pe drumul de iesire din UE

"Au fost suficiente sase luni de guvernare ca romanii sa isi poata da seama de principala realizare a Guvernului Ponta si anume izolarea Romaniei in UE. Ambitia de a deveni din nou prim-ministru nu va fi altceva decat inceputul scoaterii Romaniei din UE datorita calitatilor morale si profesionale pe care le-a dovedit Ponta", a afirmat Adriean Videanu, care considera ca "niciodata Romania nu a fost mai vulnerabila ca azi - politic, economic si moral".

Liderul PDL considera ca izolarea Romaniei in UE, asociata cu riscul scoaterii tarii noastre din Uniune, "inseamna pentru romani ca nu mai putem circula liber in UE, ca nu mai putem munci liber in UE, ca nu mai putem primi spijinul din partea UE".

Nu in ultimul rand, Adriean Videanu spune ca principalul motiv de ingrijorare, in privinta nominalizarii lui Victor Ponta ca premier dupa alegerile din 9 decembrie, este iesirea Romaniei din UE.

"Este un om care a fost marginalizat de socialistii europeni, care nu are cuvant, nu poate fi partener valabil si serios pentru UE", a mai explicat presedintele interimar al PDL Bucuresti.

Eveniment Quarterly Report

”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
”Eu nu am văzut în viaţa mea atâţia bani la un loc” Marcel Ciolacu se arată șocat de mita primită de baronul Dumitru Buzatu
Premierul şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat mita pe care preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant primind-o, el spunând că nu a văzut...
Lider PSD, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva”
Lider PSD, despre mita primită de Dumitru Buzatu: ”Ireale imaginile, nu credea nimeni că în România anului 2023 se mai poate întâmpla aşa ceva”
Senatorul Robert Cazanciuc (PSD), a declarat luni, despre flagrantul preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, că imaginile apărute în spaţiul public sunt ireale şi că nu...
#Adrian Videanu guvernare Victor Ponta, #Videanu Ponta minte, #Videanu iesire Romania UE, #Videanu declaratii Ponta , #PDL