Videanu: Ponta e un om bolnav, iar Antonescu se bate singur

Vineri, 27 Iulie 2012, ora 16:54
3322 citiri
Videanu: Ponta e un om bolnav, iar Antonescu se bate singur

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a afirmat vineri, la gandul.live, ca Victor Ponta are "o problema de furt, o problema de minciuna", este "un om bolnav", iar despre Crin Antonescu a spus ca "se bate singur", prin tot ceea ce face in aceasta perioada.

Intrebat ce se va intampla in ipoteza in care, dupa referendum Traian Basescu revine la Cotroceni, iar Victor Ponta ramane premier, Adriean Videanu a raspuns: "Victor Ponta nu poate reconstrui increderea in Romania. USL are si oameni care judeca. Nu sunt numai oameni ca Victor Ponta, care are o problema de furt, are o problema de minciuna, este mitomanie fara limita, nu mai are niciun fel de incredere din partea liderilor europeni".

"Victor Ponta este un lider caruia eu am decis sa nu-i mai raspund. Deja e o problema patologica, e un om bolnav, iar pe un om bolnav trebuie sa il tratezi cu condescenta", a continuat Videanu la gandul.live.

In ceea ce il priveste pe Crin Antonescu, Videanu a spus ca acesta "se bate singur".

"Crin Antonescu se bate singur. Cel mai mare dusman al lui Crin Antonescu este Crin Antonescu, prin tot ce face in aceasta perioada", a afirmat Adriean Videanu.

Citeste si:
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Paznicul Constituției și judecata cu dublă măsură
Citim deseori în presă că partidele de dreapta nu au reușit să aibă o Curte Constituțională care să le fie „favorabilă“. Curtea Constituțională a României este din nou în...
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Marcel Boloș, numit ministru al Cercetării. Klaus Iohannis a semnat decretul
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri, 28 ianuarie, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat...