Videanu: Tariceanu a sarit cu parasuta din avion, Boc a adus nava pe sol

Sambata, 05 Martie 2011, ora 13:18
1976 citiri
Videanu: Tariceanu a sarit cu parasuta din avion, Boc a adus nava pe sol

Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu l-a felicitat, sambata, la reuniunea CNC, pe premierul Emil Boc pentru modul in care a condus si partidul si Guvernul in ultimii doi ani, declarand ca acesta a salvat Romania de la un dezastru major.

"Domnule prim ministru, impreuna cu guvernele pe care le-ati condus, ati reusit sa salvati Romania de un dezastru major. Fosta guvernare a imbarcat poporul roman in avion, a luat singura parasuta, s-a salvat si a dat drumul combustibilului. Guvernul Boc a reusit sa aduca nava la pamant. Domnule prim minisru, meritati aplauzele partidului", a declarat Videanu de la tribuna Consiliului National de Coordonare al PD-L care a avut loc sambata la Palatul Parlamentului.

Videanu a subliniat ca, spre deosebire de celelalte partide care se confrunta cu aceleasi probleme interne ca si PD-L, democrat liberalii au curajul sa le dezbata deschis.

"E foarte important ca, spre deosebire de celelalte formatiuni care ascund, noi dezbatem aceste probleme. Suntem interesati sa gasim cea mai buna formula", a subliniat Videanu, subliniind ca toate criteriie de integritate cerute de Cristian Preda sau Monica Macovei trebuie nu doar sa existe in statut, ci si sa fie aplicate.

"Din pacate, institutiile partidului nu au functionat asa cum trebuie, daca ar fi functionat, nu am fi avut aceste probleme", a mai spus Videanu, adaugand ca trebuie sa se mizeze pe "onoarea membrilor partidului" atunci cand e vorba de suspendarea sau autosuspendarea din partid.

Sambata, la Palatul Parlamentului, Consiliul de Coordonare al PD-L dezbate modificarile la statut si decide ultimele masuri de pregatire a Conventiei Nationale din 14 mai cand se va alege noua conducere a partidului.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...