Adriean Videanu si mama lui Syda sunt asociati la o firma de brokeraj

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 20:12
3856 citiri
Adriean Videanu si mama lui Syda sunt asociati la o firma de brokeraj
Foto: Registrul Comertului

Adriean Videanu, ministrul Economiei, si mama lui Bogdan Ionescu, viitorul ginere al lui Traian Basescu, care va fi secretar economic al Ambasadei Romaniei la Paris, sunt asociati la o firma de brokeraj, dupa cum se arata intr-un document de la Registrul Comertului.

Mama lui Bogdan Ionescu, Sida Ionescu, este asociata cu ministrul Economiei la firma Equity Invest, alaturi de alte persoane: Doicescu Raul Alexandru Lucian, Gheorghe Gabriel si Postelnicu Tiberiu Bica.

"Postul castigat vine in urma relatiei bune dintre ministrul Videanu si mama lui Bogdan Ionescu", a declarat Bogdan Diaconu, membru PC, la Antena 3, despre numirea lui Bogdan Ionescu in postul de secretar economic al Ambasadei Romaniei la Paris.

"Anticipez ca Traian Basescu va lua atitudine cand va afla aceste informatii. Ne va surprinde prin cat de sever poate fi cu ginerele sau", a spus ironic jurnalistul Alecu Racoviceanu.

"Atat il duce capul pe Adriean Videanu", a mai Racoviceanu, ce crede ca presedintele tarii va incheia acest scandal.

Invitat in cadrul aceleiasi emisiuni, Claudiu Saftoiu este de parere ca presedintele Traian Basescu nu va interveni public in legatura cu acest subiect.

Iubitul Elenei Basescu va fi secretar in Ambasada Romaniei la Paris

La nici o luna de la data de 5 martie, cand a fost angajat, pe baza unui concurs pe un post aflat vacant, consilier la Directia Generala Relatii Externe din Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Bogdan Ionescu a participat la un alt concurs, pentru postul de secretar economic III la Ambasada Romaniei la Paris, pe care l-a castigat, avand in vedere faptul ca a fost singurul concurent.

Ministerul de Externe a declarat vineri pentru NewsIn ca nu are atributii in desemnarea reprezentantilor economici de la misiunile diplomatice ale Romanei, aceasta competenta revenind Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Iubitul Elenei Basescu, numit pe post in mod legal, sustine Ministerul Economiei

"Reprezentantii economici din cadrul misiunilor diplomatice ale Romaniei sunt incadrati in organigrama de posturi din strainatate a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA), in cadrul numarului de posturi alocate acestei institutii pentru Birourile de Promovare Comerciala si Economica", mentioneaza MAE.

A.G.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#Videsanu asociat mama Syda, #Videanu firma mama Syda, #Syda , #stiri Adriean Videanu