Videanu: Am nevoie de consilieri ca Monica Maurer

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 08:47
6029 citiri
Videanu: Am nevoie de consilieri ca Monica Maurer

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, spune ca are nevoie de consilieri precum Monica Maurer, care au "expertiza si calificarea" necesare pentru a discuta cu reprezentantii unor institutii precum Goldman Sachs si Deutche Bank.

"Deci am nevoie de un consilier care sa aiba si calificarea si expertiza necesara sa stea de vorba cu Goldman Sachs, cu Merrill Lynch, Franklin Templeton, cu Deutsche Bank! Am nevoie de astfel de oameni!", a declarat Videanu la Realitatea Tv, dupa ce moderatorul emisiunii a afirmat ca "fii, fiicele si nepoatele prietenilor si partenerilor de afaceri" ai lui Adriean Videanu au fost angajati la stat cu salarii peste medie.

Intebat de moderator daca astfel de competente au numai fii prietenilor sai, ministrul Economiei a declarat ca "este vorba de un singur om", nominalizand-o pe Monica Maurer.

Presa a relatat recent despre relatiile de prietenie dintre ministrul Adriean Videanu si oameni de afaceri ai caror fii sau nepoti sunt angajati in Ministerul Economiei.

Potrivit unui material publicat in "Cotidianul", Monica Maurer este fiica Danei Maurer si lui Jean Maurer (fiul fostului prim- ministru al Romaniei). Dupa divort, Dana Maurer s-a casatorit cu doctorul Aurel Cernaianu, iar cuplul isi petrece vacantele impreuna cu ministrul Adriean Videanu.

Potrivit ziaristilor de la Cotidianul, Monica Maurer incaseaza 5.000 euro de la Ministerul Economiei si de la alte institutii ale statului in conducerea carora reprezenta Guvernul Romaniei.

#Adriean Videanu Monica Maurer, #consiliera Monica Maurer , #stiri Adriean Videanu