Videanu ataca Realitatea Tv: Problema e ca nu mai primiti publicitate de la stat!

Sambata, 19 Iunie 2010, ora 13:18
3186 citiri
Videanu ataca Realitatea Tv: Problema e ca nu mai primiti publicitate de la stat!
foto: Bloombiz

Adriean Videanu sustine ca vila sa de la Snagov a intrat in atentia presei dintr-un gest de razbunare a televiziunilor, care i-au devenit ostile dupa ce au pierdut contractele de publicitate cu companiile de stat.

"Toata aceasta campanie de discreditare a mea nu face altceva decat sa demonstreze fara echivoc ca aveti o problema in relatia cu mine si am spus-o dintotdeauna: este faptul ca in momentul de fata companiile nationale nu mai dau publicitate. Va spun inca o data ca nu vor mai da publicitate nimanui companiile nationale", a rabufnit Videanu, sambata, in direct, la Realitatea TV.

"Sunt atat de suparat pentru ca ma deranjeaza aceasta campanie de denigrare pe care o faceti de trei saptamani de zile, incercand sa acreditati ideea unei opulente exagerate, in detrimentul pensionarilor", a contiunat ministrul Economiei.

Videanu: Orice roman care munceste isi poate face o vila de 1.300 mp

Cu toate acestea, Videanu sustine ca poate justifica toti banii investiti in vila sa de la Snagov si ca si-a platit toate taxele catre stat.

"Cred ca sunt unul dintre putinii politicieni din Romania care poate sa justifice fiecare leu pe care il are, care a platit taxe si impozite. Sunt politicieni care nu au niciun fel de business si care stau in case si au masini si nu va intereseaza acest lucru. De unde au resurse acei oameni? Eu pentru fiecare leu am platit taxe si impozite statului roman, am avut o afacere la vedere, nu m-am ascuns nici in spatele mamei soacre, nici in spatele cumnatilor si fratilor", a mai spus Videanu.

Conflictul lui Adriean Videanu cu presa a inceput in urma cu cateva saptamani, cand jurnalistii au aratat ca ministrul Economiei si-a construit o casa de 1340 de metri patrati la Snagov, pe un teren de 5.400 de metri, concesionat de la Biserica Ortodoxa pe un pret foarte mic.

#adriean videanu moguli, #videanu realitatea, #videanu vila snagov , #stiri Adriean Videanu