Ziare.com

Videanu: Nu ma pun cu mintea odihnita a lui Marinescu

de Adriana Toma
Joi, 13 Septembrie 2007, ora 11:24

   

Videanu: Nu ma pun cu mintea odihnita a lui Marinescu
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a afirmat, joi, ca va lasa cadou licentele Marmosim obtinute in guvernarea PSD cuplului Marius Marinescu Marian Vanghelie, potrivit Mediafax.

"Adriean Videanu nu a primit nicio licenta. Marmosim este societatea care, de 80 de ani, exploata in Romania resursele respective si, in baza legii, Guvernul era obligat sa emita Hotararile pentru acele licente de care vorbeste Marius Marinescu. Toate acele licente nu sunt functionale. Niciuna din carierele pentru care Marmosim a primit licenta nu este de interes pentru Marmosim", a explicat primarul general al Capitalei.

"Dau acele licente cuplului Vanghelie-Marinescu, daca au nevoie. Le fac cadou acele licente, ii astept, numai sa-si exprime interesul si le cesionez, fara niciun fel de problema", a spus Videanu, in contextul in care Marian Vanghelie a adus in duscutie subiectul licentelor Marmosim obtinute in anul 2004, tema fiind reluata de Marius Marinescu.

"Eu nu am injurat in viata mea pe nimeni de mama. Intr-adevar, l-am sunat pe Marinescu, spunandu-i ca ii interzic sa imi mai foloseasca numele in interiorul partidului. Daca are o problema, vine si o discuta in structurile autorizate ale partidului. Sa nu imi invoce mie numele in orice alta instanta de partid, dar, in rest, poate sa spuna ce vrea", a raspuns Videanu acuzatiilot aduse de senatorul Marinescu.

"Omul asta (Marinescu n.r.) are mintea odihnita. Nu ma pot pune cu un om cu mintea odihnita", a spus presedintele executiv al PD, adaugand ca nu are de gand sa il dea in judecata pe Marius Marinescu.

Citeste si: Marinescu: Videanu m-a injurat de mama si trebuie sa isi dea demisia

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1232 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

O sugestie pentru arsenalul dumneavoadtra diplomatic

Domnule Videanu daca reveniti asupra deciziei de al injura pe senatirul Marinescu , si pozitia pe care o ocupati nu va permite accept sa devin purtatotul dumneavoastra de cuvant .!

 

Aceiasi sandrama

Chiar sunt curios daca acest hot (duceti-va la Simeria, unde-s afacerile cu marmora MARMOSIM, si o sa vedeti ce spune lumea) va ceda acele actiuni de aur. Daca are acest curaj si vrea sa dovedeasca faptul ca nu au valoare, sa le cedeze in contul unei institutii care se ocupa de copii cu dizabilitati.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor