Videanu o apara pe Udrea: Cum poti sa promovezi turismul daca nu creezi evenimente?

Duminica, 16 August 2009, ora 19:14
1751 citiri
Videanu o apara pe Udrea: Cum poti sa promovezi turismul daca nu creezi evenimente?

Dupa ce Theodor Stolojan a criticat Guvernul pentru ca a marit bugetele ministerelor Turismului si Tineretului in perioada de criza, vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a aparat decizia luata de Executiv, declarand ca nu poti promova Romania fara sa creezi evenimente.

"In primul rand haideti sa disociem lucrurile. Toate cheltuielile de acest gen nu pot fi catalogate ca aiureli festiviste. Nu vreau sa iau apararea nimanui. Am spus un singur lucru: Cum poti sa promovezi turismul, cum poti sa promovezi Romania daca nu creezi evenimente?", a raspuns Adriean Videanu la o intrebare legata de afirmatiile lui Theodor Stolojan care a criticat, sambata, faptul ca Guvernul a marit bugetele unor ministere care arunca bani pe "aiurel festiviste", referindu-se la actiunile de promovare organizate de MinisterulTurismului si de Ministerul Tineretului.

"Va dau un singur exemplu - Formula 3 - care din pacate nu se mai desfasoara la Bucuresti, ci la Budapesta, a adus in primul an de organizare 486 de milioane de oameni de pe mapamond la Bucuresti si la Palatul Parlamentului. Practic ai nevoie sa te faci cunoscut.

Sa nu credem ca Romania este o tara pe care mapamondul o cunoaste. De aceea va trebui sa realizeze evenimente, sa prezinti ofertele pe care le ai. Cum sa faci turism, daca nu ai marketingul adecvat. Totul costa bani", a justificat Videanu actiunile de promovare ale Elenei Udrea.

Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, a sustinut, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Guvernul a procedat gresit marind bugetul ministerelor Tineretului si Turismului, deoarece nu se poate vorbi de solidaritate cand unii ministri cheltuie "in nestire" bani pe activitati festiviste.

Intrebat, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, ce masuri proaste a luat Guvernul Boc, liderul PDL a raspuns ca Executivul "a marit bugetele unor ministere, care nu trebuiau marite, si la Tineret, si la Turism si in alte locuri".

"Noi discutam de solidaritate in criza, acelasi lucru l-am spus si partidului din care fac parte, cand discuti de solidaritate nu poti sa vezi pe unul ca cheltuie asa, scotand din buzunare bani in nestire pe fel de fel de aiureli festiviste. Nu poti sa accepti asemenea lucruri indiferent cat de necesare sunt asemenea cheltuieli festiviste", a spus Stolojan.

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Videanu cheltuieli turism, #Videanu apara Udrea, #cheltuieli Ministerul Turismului , #stiri Adriean Videanu
Comentarii
D
dann
rank 1
SI zi-se GELU.....
Poza gelu
gelu
rank 1
Fata de ciripitor la Secu inainte de Dec. 89 ajuns mare smanglitor de frunte dupa revulutie!!!