Cursele companiei Dan Air de pe aeroportul Ghimbav, infirmate de președintele CJ Brașov: ”Și pe mine m-a luat prin surprindere intenția dumnealor”

Joi, 23 Martie 2023, ora 12:25
7439 citiri
Cursele companiei Dan Air de pe aeroportul Ghimbav, infirmate de președintele CJ Brașov: ”Și pe mine m-a luat prin surprindere intenția dumnealor”
Cursele companiei Dan Air de pe aeroportul Ghimbav, infirmate de președintele C J Brașov FOTO Facebook CJ Brașov

Președintele Consiliului Județean (CJ) Brașov, Adrian Veștea, susține că nu a avut nici el, nici directorul Regiei Aeroportul Brașov, discuții cu reprezentanții companiei Dan Air pentru a opera zboruri de pe aeroportul brașovean, relatează Radio România Brașov FM.

Săptămâna trecută, Dan Air, o companie aeriană locală low cost, a anunțat 8 curse de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG).

Invitat marți pentru un interviu la Radio România Brașov FM, președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, nu a confirmat cursele date ca sigure de către operatorul aerian.

„Și pe mine m-a luat prin surprindere intenția dumnealor, fără a avea o discuție și fără a face o conferință de presă, în primul și în primul rând, cu directorul Regiei Aeroportul Brașov, fiindcă toate aceste lucruri trebuie prezentate în comun”, a declarat Adrian Veștea, citat de Radio România Brașov.

Șeful CJ dă asigurări că asemenea destinații europene și nu numai vor fi stabilite de la Brașov, întrucât sunt mai multe companii low cost interesate să opereze de pe AIBG.

#aeroport, #Ghimbav Brasov, #curse low cost, #brasov , #aeroport
Comentarii
Poza cuiulluipepelea
cuiulluipepelea
rank 1
si pina la urma aeroportul din brasov va functiona