Birotica si papetarie pentru birou, scoala si casa

Miercuri, 30 August 2017, ora 16:11
2324 citiri
Birotica si papetarie pentru birou, scoala si casa

Daca vrei sa ai un birou curat si ordonat, trebuie sa iti achizitionezi produse de papetarie si birotica pentru organizare, dar si sa ai niste reguli si obiceiuri in aceasta privinta.

Gama diversificata de produse iti permite sa alegi exact ce ti potriveste cel mai bine folosind dosare din carton simple, cu sina, de incopciat, cu buzunar, dosare plic, colorate sau albe.

Eficiente in arhivare, dosarele din carton sunt indispensabile in orice birou. Exista mai multe modele de dosare din carton, si va putem prezenta peste 120 de variante.

Dosarele din carton sunt extrem de utile pentru transportul sau prezentarea unor documente. Acestea sunt confectionate din carton simplu si flexibil.

Dosarele sunt ideale pentru proiectele dumneavoastra atat la birou, cat si pentru uz personal, la scoala sau facultate.

Organizeaza-ti biroul de la A la Z cu dosare din carton de cea mai inalta calitate de la branduri de renume: LEITZ, ELBA, PLUSS, ESSELTE, JALEMA.

Ai nevoie de etichete autoadezive albe sau colorate?

In ultimii ani au aparut mai multe tipuri de etichete autocolante sau etichete autoadezive, iar alegerea poate deveni complicata din cauza varietatii materialelor din care sunt facute, a adezivului utilizat sau a dimensiunilor acestora. Pentru a face alegerea corecta trebuie sa stii ce tip de eticheta ai nevoie.

Confectionate din hartie de cea mai buna calitate etichetele autoadezive sunt ideale pentru corespondenta, coduri de bare, etichetare produse, reclama etc.

Etichetele autoadezive albe sau colorate sunt pretaiate pe format A4 si pot fi tiparite cu imprimanta laser, inkjet, copiator sau scrise de mana. Pentru imprimarea usoara a etichetelor pe site-ul nostru gasiti un soft care se poate descarca gratuit.

Instrumente de scris de la producatori renumiti

Instrumentele de scris sunt dispozitive folosite de-a lungul timpului pentru scrierea pe diferite suprafete. Stilourile sunt de mai multe tipuri, printre cele mai noi si moderne modele se afla stiloul cu rezerva, stiloul marcator, pixul si pixul cu gel.

Stilourile scolare sunt primele instrumente de scris cu care copiii fac cunostinta. Pentru a-si forma abilitatea de a scrie frumos este recomandat sa le alegem stilouri de calitate, potrivite acestora.

In magazinul nostru online veti gasi diferite modele de stilouri, mai simple sau mai colorate, stiouri pentru dreptaci sau stangaci, stilouri pentru juniori, dar si stilouri mai deosebite.

Instrumentul de scris este o necesitate, dar poate deveni si un accesoriu. Folosirea unui stilou este un semn al stilului si al creativitatii. Stiloul poate deveni si un cadou potrivit care sa se inscrie cu usurinta in categoria de cadouri buisness si il poti oferi tuturor celor cu care ai o legatura profesionala. Este un cadou care poate impresiona prin aspect, dar si prin diferite functii cu care este dotat.

Intrumentele de scris pe care noi vi le punem la dispozitie sunt produse ale unor renumiti producatori care au avut ca scop imbinarea elegantei cu calitatea, printre acestia numarandu-se SCHNEIDER, PARKER, DONAU, EPENE, ONLINE.

Stiloul este de folos elevilor, studentilor, dar si adultilor in cautare de instrumente de scris care sa le aduca o experienta noua, deosebita. Ofera-i copilului tau sansa de a invata tainele scrisului cu un stilou de calitate.

Pe site-ul nostru gasiti o gama variata de modele de stilouri, pixuri, creioane sau seturi combinate. Suntem aici ca sa va oferim posibilitatea de a satisface orice gusturi, chiar si cele mai sofisticate ale persoanelor care vor sa ofere cadou un set de instrumente de scris sau pentru cei care isi doresc unul pentru ei insisi.

Zenon.ro nu vinde doar produse, ofera si servicii de consultanta in vederea optimizarii nevoilor dumneavoastra de consum.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#birotica papetarie , #achizitii