Ziare.com

Imprimeria Nationala vrea sa ia folii pentru fabricarea vignetelor, de 2 milioane euro

Luni, 05 Aprilie 2010, ora 18:44

   

Imprimeria Nationala vrea sa ia folii pentru fabricarea vignetelor, de 2 milioane euro
Compania Imprimeria Nationala vrea sa achizitioneze, in urma unei licitatii ce va avea loc pe 17 mai, folii speciale necesare fabricarii vignetelor, valoarea contractului fara TVA fiind intre 1,5 si 1,97 milioane euro, potrivit anuntului de pe sistemul electronic de achizitii publice.

Produsele vor fi achitate din surse proprii, criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, iar achizitia va fi realizata printr-o licitatie electronica pe durata a 24 de ore.

Obiectul licitatiei il reprezinta achizitia a 2 (doua) folii speciale, respectiv o folie holografica autocolanta cu liner normal, destinat lipirii pe o alta folie de polimer, holograma fiind vizibila pentru citirea datelor din exteriorul unui geam sau parbriz, precum si un polimer autocolant, livrat pe suport transparent ce permite citirea prin suport.

"Trebuie garantata functionarea impreuna a celor doua folii intr-o structura tip sandwich", se mai arata in anunt, autoritatea contractanta cerand, de asemenea, mostre din fiecare produs pentru testare.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Durata contractului este de sapte luni de la data atribuirii contractului, respectiv 31 decembrie 2010, dar ar putea fi prelungita cu alte patru luni.

Sursa: rNews

Articol citit de 1072 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor