Ziare.com

Posta Romana da peste 1,3 milioane de euro pe 132 de autoturisme noi

Luni, 09 Septembrie 2013, ora 18:23

   

Posta Romana da peste 1,3 milioane de euro pe 132 de autoturisme noi
Posta Romana vrea sa achizitioneze, prin leasing financiar, 132 de autoturisme noi, prin Programul de stimulare a innoirii parcului auto national Rabla 2013, costurile estimate ridicandu-se la circa 1,311 milioane de euro, fara TVA.

Potrivit unui anunt de participare postat de companie, sambata, in sistemul electronic de achizitii publice (SEAP), compania vrea sa organizeze licitatie deschisa pentru achizitia unui numar de 132 de autovehicule noi, prin contractarea unei finantari de tip leasing financiar pentru o perioada de 36 de luni (cu dobanda fixa si utilizand drept avans prima de casare in valoare de 858.000 de lei - TVA inclus -, corespunzatoare predarii spre casare a 132 de autovehicule uzate), servicii de intretinere pe intreaga perioada de leasing (pentru o limita de 100.000 de kilometri), precum si servicii de asigurare CASCO pentru trei ani si servicii de asigurare RCA pentru un an. Asigurarea CASCO incheiata pentru autovehicule va acorda despagubiri pentru avarii produse in stationare sau in mers, cu franciza zero, conform conditiilor de asigurare pe teritoriul Romaniei.

La finalul perioadei de leasing, achizitorul urmeaza sa-si exercite dreptul de optiune in sensul de a dobandi proprietatea asupra obiectelor in leasing, se mai precizeaza in anunt.

Contracte frauduloase la Posta Romana - Guvernul sesizeaza DNA (Video)

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Contractul va fi finantat din sursele proprii al Companiei Nationale Posta Romana.

Licitatia va fi de tip deschis, iar criteriul de atribuire il reprezinta pretul cel mai scazut. Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la acestea este 21 octombrie, ora 15.00, iar data finala pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilita pentru 22 octombrie, ora 11.00. Ofertele vor fi deschise o ora mai tarziu.

Durata contractului este de 36 de luni de la data atribuirii acestuia.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1794 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dreptate pana la capat marca USL.

Dau mii de oameni afara dar cumpara sute de masini. Comision sa fie, ca are balta peshte!

 

Nu e vorba de comision

La licitatii pe SEAP, daca esti tare, castigi si fara sa dai comision.
E vorba de prostia financiara romaneasca, care iti permite sa dai miliarde pe prostii dar nu 5 lei pentru oameni.
La privat, sa-ti spun drept, e la fel. Patronul da fara sa clipeasca 80.000 de euro pe o masina noua dar daca muncitorii cer 50 de lei la salariu, turbeaza.
Mai stii Loganurile de 70.000 de euro pentru politie? Asta se intampla in conditiile in care un politist avea 1.500-1.700 de lei pe luna.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor