Ziare.com

Strategia nationala in domeniul achizitiilor publice va fi dezbatuta la conferinta PRIA Public Procurement din 8 noiembrie 2017

de Comunicat de presa
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 15:15

   

Strategia nationala in domeniul achizitiilor publice va fi dezbatuta la conferinta PRIA Public Procurement din 8 noiembrie 2017
PRIAevents organizeaza conferinta PRIA Public Procurement - eveniment complex in cadrul caruia se vor dezbate cele mai importante subiecte legate de Strategia Nationala in Domeniul Achizitiilor Publice, pe 8 noiembrie, incepand cu ora 09:30, la hotel Radisson Blu, sala Atlas.

In cadrul conferintei se va discuta despre Strategia Nationala in Domeniul Achizitiilor Publice, masurile si noutatile legislative pe care le are in vedere Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala pentru Achizitii Publice in vederea stimularii mediului de business.

Vom discuta despre achizitiile publice in sectoare precum: constructii, IT&C, energie, mediu, sanatate si farma, auto, asigurari, financiar-bancar si nu numai.

Strategia Nationala in Domeniul Achizitiilor Publice este un document pentru reformarea sistemului national de achizitii publice in perioada 2015-2020.

Dezvoltarea strategiei reprezinta o etapa cruciala in vederea reformarii sistemului romanesc de achizitii publice, deoarece stabileste o viziune comuna, intr-un moment cheie, in care noile directive in domeniu propun statelor membre trecerea la o noua paradigma, in contextul in care achizitiile publice devin instrumentul principal de deblocare a cresterii economice la nivel european.

In consecinta, achizitiile publice dau masura bunei guvernante intrucat reglementeaza modul de cheltuire a banului public si trebuie sa asigure accesul neingradit al operatorilor economici.

De asemenea, vom afla care sunt propunerile si sugestiile mediului de afaceri, dar si ale camerelor de comert, privind aceste modificari. Toate acestea sunt extrem de importante pentru presedinti, directori generali, directori financiari, directori juridici, directori de dezvoltare si pentru antreprenori, pentru planificarile riguroase ale mediului de business.

Lectorii invitati sunt: Bogdan PUSCAS - Presedinte Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP); Bogdan CHIRITOIU- Presedinte, Consiliul Concurentei; Marcel Bogdan PANDELICA - Presedinte, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC); Dragos ANASTASIU - Presedinte, Camera de Comert-Romano-Germana; Cristian ERBASU - Presedinte, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC); Decebal FAGADAU - Vicepresedinte Asociatia Municiipilor din Romania; Theodor BLIDARUS - Presedinte, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Solutii (ANIS); Silvia VLASCEANU - Director Executiv, Federatia Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie (ACUE); un reprezentant asociatie companii farmaceutice si de distributie;un reprezentant casa de avocatura si un reprezentant companie audit si consultanta.

Vom dezbate alaturi de specialisti cum sunt reflectate modificarile legislative ale Legii nr. 98/2016 privind achizitiile publice.

Conferinta se adreseaza participantilor din sistemul de achizitii publice, adresandu-se atat celor care sunt la inceput, cat si celor care au deja experienta in acest domeniu, dar si pentru stakeholderii din domeniu, autoritatile contractante, pentru operatorii economici, autoritatilor contractante care efectueaza achizitii publice (atat manageri, cat si functionari implicati direct in procesul de achizitii): administratia locala, administratia centrala sau alte institutii, beneficiarilor de finantari europene, managerilor de proiect din mediul de afaceri, precum si pentru societatea civila si institutii publice.

Asadar, conferinta se adreseaza tuturor celor implicati in procesul achizitiilor publice, de la stat si de la privat si va constitui cel mai bun prilej de dezbatere pentru o cat mai buna desfasurare a proceselor de achizitii publice.

PRIA Public Procurement reprezinta cel mai bun prilej de dezbatere despre legea achizitiilor publice, face parte din seria PRIAevents care aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass-mediei.

Cu o experienta de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscuta pentru organizarea evenimentelor dedicate mediului de business.

In cadrul conferintei PRIA Public Procurement veti beneficia de aflarea noutatilor legislative si fiscale, cunostinte, experiente, perspectivele si strategiile pentru anul 2018, analize la un nivel inalt, interconectarea dintre activitati, precum si noile modificari ale Legii nr. 98/2016 privind achizitiile publice.

Conferintele PRIAevents aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass - mediei. Cu o experienta vasta in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscuta pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Public Procurement Conference si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe http://priaevents.ro/pria-public-procurement/.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre PRIA Public Procurement
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 280 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor