3 garantii importante pe care o companie de ascensoare trebuie se le ofere

Advertorial
Marti, 19 Decembrie 2017, ora 13:19
19589 citiri
3 garantii importante pe care o companie de ascensoare trebuie se le ofere

Piata imobiliara se afla intr-o continua expansiune, iar dezvoltatorii imobiliari ridica peste tot in tara case, hoteluri, cabane, cladiri de birouri sau complexuri rezidentiale.

Complexitatea proiectelor depaseste astazi orice imaginatie, iar clientii sunt mai multumiti ca niciodata.

Ce ii atrage pe cumparatori sau pe chiriasi catre aceste spatii oferite la cheie si dotate conform ultimelor standarde?

Fie ca vorbim de luxul acestora sau de tehnologia ce usureaza viata locuitorilor, diferentierea pe o astfel de piata atat de dinamica depinde chiar si de cele mai mici detalii.

Ascensoarele joaca si ele un rol important in toata aceasta poveste, iar alegerea inspirata a unei companii de ascensoare poate fi un pariu castigat. Iata ce trebuie sa ofere o companie de ascensoare clientilor sai:

Lifturi de calitate superioara

In functie de nevoia clientului, compania de ascensoare trebuie sa vina cu cea mai buna solutie, la un raport calitate / pret incredibil de avantajos.

Cu cat oferta de lifturi este mai diversificata, cu atat clientii dispune de o mai mare libertate de a cauta pana ajung la produsul dorit.

Si nu ne referim doar la lifturi, ci si la alte produse pentru transportul persoanelor, atat in interiorul cladirilor, cat si la exterior, precum scarile rulante sau trotuarele rulante.

Asa cum spuneam, firma perfecta este pregatita oricand sa vina cu o solutie concreta pentru orice tip de spatiu, fie ca vorbim de ascensoare pentru cladiri de birouri, elevatoare pentru persoanele cu dizabilitati, solutii pentru transportul bagajelor, sau interventii concrete in cladirile fara ascensor.

Servicii rapide de mentenanta

O firma de ascensoare cu respect pentru clientii sai va oferi intotdeauna cele mai bune servicii de intretinere pentru lifturi, indiferent de producatorul acestora sau de tipul de cladire.

Clientii trebuie sa se poata baza oricand pe o echipa de profesionisti capabila sa rezolve in cel mai scurt timp posibil eventualele defectiuni aparute.

Totodata, compania de ascensoare cu care se va lucra trebuie sa isi imbunatateasca mereu modul de lucru, prin adaptarea la cele mai noi tehnologii in domeniu, pentru administrarea eficienta a ascensoarelor: control de la distanta, intretinere de la distanta, supraveghere de la distanta.

Consultanta 24 / 24 h

Firma de ascensoare cu care colaborezi trebuie sa inteleaga perfect nevoile tale si sa ofere cele mai bune sfaturi si recomandari, fie ca vorbim de intretinerea si modernizarea ascensoarelor, sau de implementarea unei solutii eficiente, in cazul unei cladiri fara ascensor.

Dezvoltatorii imobiliari au nevoie de suport si consultanta, inca din faza de proiectare a cladirii.

Iata cateva subiecte pe care le poti discuta oricand cu reprezentatii pe partea de consultanta a companiei de ascensoare: reducerea zgomotului si izolatia fonica, studii de performanta energetica, calcul de trafic, asistenta in faza de proiectare a cladirii.

Compania de ascensoare perfecta trebuie sa le ofere dezvoltatorilor imobiliari certitudinea ca produsele oferite rezolva eficient nevoile acestora.

Fie ca vorbim de ascensoare panoramice, elevatoare pentru persoanele cu dizabilitati, scari rulante sau parcari inteligente, o firma de lifturi este intodeauna alaturi de clientii sai, cu cele mai bune produse, precum si cu cei mai buni oameni.

Produse, consultanta si intretinere, iata un TOP 3 de care dezvoltatorii imobiliari trebuie sa tina cont.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Platforma ANOFM pentru activitățile casnice este în funcțiune. Plata prin tichete aduce asigurări sociale și de sănătate prestatorilor
Platforma ANOFM pentru activitățile casnice este în funcțiune. Plata prin tichete aduce asigurări sociale și de sănătate prestatorilor
Ministerul Muncii a anunțat deschiderea platformei ANOFM prin care beneficiarii de servicii ocazionale în gospodărie pot plăti prestatorii de servicii prin tichetele pentru activități...
SUA sunt cel mai mare producător mondial de petrol de șase ani consecutivi. În 2023 au doborât recordurile privind producția
SUA sunt cel mai mare producător mondial de petrol de șase ani consecutivi. În 2023 au doborât recordurile privind producția
În timp ce în Uniunea Europeană statele membre reduc producția de petrol și gaze naturale pentru a îndeplini țintele de mediu, Statele Unite ale Americii au fost în 2023 cel mai mare...
#intretinere lifturi, #reparatii ascensor , #afaceri de succes