8 motive sa vizitezi Textile Technology Show

Advertorial
Joi, 23 August 2018, ora 14:25
12306 citiri
8 motive sa vizitezi Textile Technology Show

TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, prima expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est organizata in Romania dupa o absenta in piata de peste 10 ani a unui targ specializat pentru aceasta industrie, are loc intre 13 si 15 septembrie la Romexpo-Bucuresti.

Timp de 3 zile, pavilionul A din cadrul centrului expozitional se va transforma intr-o adevarata arena a tehnologiei si inovatiilor.

Ai cel putin 8 motive sa vizitezi TEXTILE TECHNOLOGY SHOW:

1. EXCLUSIVITATE: CARLIN CREATIVE TREND BUREAU

Agentia CARLIN PARIS - trend setter-ul industriei de fashion, vine sa dea ora exacta in materie de tendinte. Vino sa afli direct de la sursa care sunt trendurile in fashion pentru perioada 2019-2020, de la cea mai mare agentie de trenduri din lume!

2. SHOW TECHNOLOGIC LIVE

Cele mai inovatoare echipamente pentru industria textila vor fi in functiune pe toata perioada expozitiei: masini de cusut, tesut, brodat si surfilat casnice si industriale, echipamente de imprimare digitala pe textile, masini pentru productia de textile si imbracaminte. Participa la demonstratiile LIVE!

3. PESTE 100 DE BRANDURI

Cele mai relevante branduri din industria textila vor fi reprezentate la expozitie,

printre care Brother, Juki, Pfaff, Durkopp Addler, Kufner, Pegasus, Siser, YKK, Tajima, Mimaki, Canon, HP, Barudan, Gutermann. Vino sa vezi ultimele noutati!

4. 20 ORE DE DEZBATERI PE TEME DE ACTUALITATE

Evenimentele conexe expozitiei vin sa completeze spectacolul inovatiilor cu dezbateri pe teme de actualitate. Vino sa afli toate noutatile!

5. SPEAKERI DE TOP

Designeri renumiti, presedinti de asociatii, antreprenori recunoscuti in strainatate, lideri din industria textila, furnizori si distribuitori de echipamente pentru industria textila vor fi speakeri la evenimentele conexe expozitiei. Vino sa-i asculti si sa participi la dezbateri!

6. TEXTILE TRENDS CONFERENCE

Vino pe 13 septembrie in sala Cupola de la Romexpo-Bucuresti sa vezi care sunt tendintele si provocarile din lumea modei, ce oportunitati exista in industria textila. Participa la conferinta!

7. FASHION CONNECT

Pe 14 septembrie are loc FASHION CONNECT, conferinta "Dialog Textil" din cadrul expozitiei, unde vor fi abordate teme precum problema resursei umane, cum pregatim forta de munca pentru industria digitala, automatizarea si cerintele clientilor din fast fashion, cum poate deveni Romania o platforma logistica pentru industria modei europene. Conecteaza-te cu industria de fashion!

8. MARATON DE WORKSHOPURI

Pe toata perioada expozitiei vor avea loc workshopuri sustinute de Atelierele ILBAH, unde poti sa descoperi drapajul de moda si cum poti crea o piesa vestimentara unicat, poti invata tehnici de baza pentru crearea unui crochiu sau cum se fabrica un sacou barbatesc. Invata de la cei mai buni!

Participa la TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, expozitia de tehnologie pentru Europa de Sud-Est!

Mai multe detalii, pe www.textilshow.ro.

Urmareste-ne si in social media: www.facebook.com/textiletechnologyshow.romania.

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari targuri si expozitii de business din Romania.

Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul

expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor lider de piata (Metal Show, Baby Boom Show - editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Platforma ANOFM pentru activitățile casnice este în funcțiune. Plata prin tichete aduce asigurări sociale și de sănătate prestatorilor
Platforma ANOFM pentru activitățile casnice este în funcțiune. Plata prin tichete aduce asigurări sociale și de sănătate prestatorilor
Ministerul Muncii a anunțat deschiderea platformei ANOFM prin care beneficiarii de servicii ocazionale în gospodărie pot plăti prestatorii de servicii prin tichetele pentru activități...
SUA sunt cel mai mare producător mondial de petrol de șase ani consecutivi. În 2023 au doborât recordurile privind producția
SUA sunt cel mai mare producător mondial de petrol de șase ani consecutivi. În 2023 au doborât recordurile privind producția
În timp ce în Uniunea Europeană statele membre reduc producția de petrol și gaze naturale pentru a îndeplini țintele de mediu, Statele Unite ale Americii au fost în 2023 cel mai mare...
#Textile Technology Show 2018 Bucuresti , #afaceri de succes