Afacerea cu o firma de curatenie, explicata de unul din administratorii unei firme de curatenie din Bucuresti

Advertorial
Luni, 27 August 2018, ora 17:15
122048 citiri
Afacerea cu o firma de curatenie, explicata de unul din administratorii unei firme de curatenie din Bucuresti

Specialistii in curatenie sunt alaturi de noi, indiferent de imprejurare! Discutii libere cu managerul firmei Best Cleaning Experts: "Curatenia e o arta"

Cand vine vorba de curatenie, trebuie sa recunoastem ca tuturor ne place, insa nu intotdeauna reusim sa o efectuam "ca la carte". Fie ca discutam de locuinta rezidentiala sau de birou, curatenia este un aspect cheie care contribuie la mentinerea sanatatii fizice si are impact major asupra armoniei mentale.

Pentru ca si in acest domeniu lucrurile au evoluat, acum putem avea incredere ca vom beneficia de curatenie impecabila, si asta datorita firmelor care ofera servicii profesionale de curatenie!

In scopul de a intelege mai bine importanta serviciilor de curatenie, care sunt cele mai important etape realizate in acest proces, care sunt tehnicile folosite, dar si modul in care a evoluat piata serviciilor de curatenie discutam mai pe larg cu administratorul firmei de curatenie Best Cleaning Experts SRL, una dintre firmele cu o bogata experienta in acest domeniu.

"Inceputul a fost dificil!", marturiseste reprezentantul Best Cleaning Experts, care isi aminteste ca a infiintat compania, in urma cu sase ani, alaturi de alti doi colaboratori.

Ideea a pornit de la o experienta personala, insa acea experienta l-a facut sa realizeze cat de necesare sunt serviciile de curatenie si cat potential are o astfel de firma.

Reprezentatul firmei de curatenie Best Cleaning Experts povesteste ca "in 2012 romanii erau familiarizati cu astfel de servicii, insa problema principala era atunci de seriozitate, pentru ca din lipsa de personal si comenzi prea multe, lucrarile fie erau intarziate, fie reprogramate sau chiar anulate".

"Dupa ce a luat nastere Best Cleaning Experts SRL a inceput adevarata provocare si asta pentru ca Bucurestiul este un oras mare, cu potential, iar locuitorii aveau nevoie de aceste servicii, insa, dupa cum stim, romanii sunt sceptici si cu greu accepta lucruri si servicii noi, daca nu au recomandari".

Managerul companiei isi aminteste cu zambetul pe buze cum a inceput goana dupa review-uri, adica in multe situatii lucrau aproape gratis, drept dovada, dupa mai bine de jumatate de an, bilantul contabil a fost mic, dar incurajator.

Daca in 2013 compania avea o cifra de afaceri de 7.299 lei si un profit mai mic de 3.000 lei, acum cifra de afaceri a crescut mai bine de 100 de ori. Daca clientii erau sceptici cu privire la seriozitatea si rezultatele companiei, acum sustin ca "Echipa Best Cleaning Experts a creat din modul de a face o curatenie o adevarata arta!"

Evolutia firmei Best Cleaning Experts este una cu adevarat buna, iar cifra de afaceri actuala a confirmat necesitatea si potentialul acestor servicii de curatenie.

Reprezentantul tine sa mentioneze ca, in conditiile actuale, compania reuseste sa acopere mai putin de 6,5% din necesarul de servicii de curatenie din Bucuresti si Ilfov.

Ce a facut ca Best Cleaning Experts sa fie un exemplu de succes?

Managerul firmei mentioneaza ca succesul firmei de curatenie se datoreaza in primul rand necesitatii.

"Cand vine vorba de locuinte rezidentiale, oamenii sunt tot mai aglomerati si nu mai reusesc sa organizeze timpul eficient pentru a realiza minutios si sarcinile de curatenie. Cand vine vorba de curatenia in cladiri de birouri, este clar ca angajatii au randament mai mare cand se concentreaza asupra sarcinilor pe care le au de indeplinit, nu asupra celor legate de mentinerea curateniei. Multe companii cu care colaboram au ales solutia de a realiza operatiunile de efectuare a curateniei fie seara, dupa ce angajatii parasesc biroul, fie dimineata inainte ca acestia sa vina la birou, in acest fel zgomotele aparaturii si forfota facuta de echipa noastra nu afecteaza concentrarea angajatilor."

Multi oameni aleg servicii de curatenie dupa constructor, intrucat echipamentele profesionale folosite, produsele de inalta calitate si echipa mare de angajati se scurteaza timpul efectuare a operatiunilor, fara a face rabat la calitate.

Rapiditate, seriozitate, profesionalism - detalii-cheie in domeniul serviciilor de curatenie!

Romanii doresc servicii rapide, corect efectuate si aminteste ca, in urma cu sase ani reusea sa faca fata comenzilor cu o singura angajata, insa in prezent echipa s-a marit, si a ajuns sa colaboreze cu o echipa de 25-40 de oameni dedicati.

"Modul in care am organizat lucrurile acum ne permite sa realizam operatiunile de curatenie rapid. Putem efectua curatenia generala a unei case sau apartament cu doua camere in doar 2 ore, cu o echipa de 2-3 oameni si o curatenie generala intr-o vila cu suprafata de 150-170 mp in doar 3-4 ore!"

Acesta sustine ca aparatura profesionala folosita, produsele de curatenie bune si personalul bine instruit sunt detaliile care fac ca intreaga treaba sa decurga rapid.

Potrivit acestuia, o echipa bine pregatita este cheia succesului, de aceea in companie se pune accent pe trainingul personalului. Fiecare persoana nou venita in echipa, inainte de a intra in activitate, este familiarizata cu dispozitivele de curatenie, cu aparatura, produsele si bineinteles cu modul de realizare a operatiunilor.

Managerul Best Cleaning Experts tine sa mentioneze ca din aceasta activitate nu sunt lipsite si momentele dificile si mai putin placute, insa a lamurit faptul ca fiecare situatie delicata aparuta este intotdeauna rezolvata.

Reprezentantul a declarat ca in cei sase ani de activitate s-au intalnit si cu situatii in care locuintele nu erau curatate de ani de zile si personalul a trebuit sa poarte echipament suplimentar de protectie in timpul desfasurarii operatiunilor, insa isi aminteste cu zambetul pe buze si de batranelele care stateau alaturi angajatele din echipa pentru a le instrui in "arta curateniei".

Cand vine vorba de costuri, acesta a tinut sa mentioneze ca serviciile oferite de Best Cleaning Experts sunt variate si accesibile. Atat operatiunile ample, cat si cele de rutina sunt avantajoase si pentru oamenii de rand si pentru companii.

De altfel, a dezvaluit ca ofera pachete de preturi personalizate clientilor care aleg sa colaboreze pe termen lung, dar si preturi preferentiale clientilor vechi.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#firma curatenie, #afacere curatenie , #afaceri de succes