Afla direct de la antreprenori si specialisti locali si internationali povesti de succes la Business Challenge 2018

Comunicat de presa
Luni, 17 Septembrie 2018, ora 11:42
9093 citiri
Afla direct de la antreprenori si specialisti locali si internationali povesti de succes la Business Challenge 2018

In contextul dinamicii economiei internationale, al progresului rapid al tehnologiei, al noilor valori si prioritati aduse de tinerele generatii, lumea de business se schimba. Adaption means survival - iar adaptarea, impreuna cu flexibilitatea si capacitatea de a anticipa tendintele, reprezinta o conditie existentiala pentru companii.

Anul acesta, BusinessMark organizeaza cea de-a cincea editie a evenimentului BUSINESS CHALLENGE si ofera tuturor antreprenorilor, managerilor din cadrul IMM-urilor, dar si persoanelor interesate de crearea unui business propriu, oportunitatea de a afla direct de la antreprenori si specialisti locali si internationali povesti de business de succes.

Va invitam sa discutam, sa invatam si sa ne inspiram din experientele unor lideri inovatori, ambitiosi, profesionisti in data de 27 septembrie 2018 la HOTEL RADISSON BLU.

- GUNITA KULIKOVSKA, Founder & CEO, Vividly (Letonia);

- JEAN-LUC SCHERER, Founder & CEO, Innoopolis (Emiratele Arabe Unite);

- YASEN RUSEV, Co- founder & CEO, Escreo (Bulgaria);

- DRAGOS HANCU, Fondator si CEO, Amber Studio;

- CORNELIU BODEA, Presedinte, Centrul Roman al Energiei (CRE), CEO, Adrem;

- LIVIU BULIGAN, Director Executiv, SoftOne Romania;

- BOGDAN OPREA, Fondator si Presedinte, BGS;

- MAMAS KOUTSOYIANNIS, CEO Romania & Moldova, Moore Stephens KSC;

- ALEXANDRU HOLICOV, Founder & CEO, Adservio;

- SORIN KERTESZ, Fondator si Director Executiv, Biciclop;

- RODICA LUPU, Fondator, Ingenius Hub;

- DORU DRAGOMIR, Presedinte, Camera de Comert Bilaterala Bulgaria-Romania;

- RAZVAN BUTUCARU, Partner Financial Advisory Services, MAZARS ROMANIA:; GEORGIANA ION, Senior Manager Financial Advisory Services;

- ADRIAN MIHALCEA, Manager Financial Advisory Services, MAZARS ROMANIA.

Tematica evenimentului va aborda subiecte raportate la nevoile antreprenorului modern. Dintre acestea, amintim:

- CHALLENGE ACCEPTED! Intre disciplina si viziune, intre pragmatism si creativitate, intre libertate si responsabilitate, ce determina liderii sa porneasca si sa se pastreze pe drumul antreprenoriatului?

- BURNT OUT VS. SOLD OUT. Vanzarile pentru companiile mici si mijlocii. Cum evitam epuizarea resurselor prin implementarea de strategii "sirete", eficiente, potrivite propriului target?

- GO BIG OR GO HOME. Cand business-ul se extinde spre pietele internationale, devine necesara calibrarea perspectivei la "the big picture". Cum putem eficientiza tranzitia de la local la international?

- INVEST. Care sunt modalitatile de finantare pentru proiectele antreprenoriale? Intre programele guvernamentale si solutiile private.

- BRANDING AND PERSONAL BRANDING. Importanta leaderilor in cazul companiilor antreprenoriale si IMM-urilor. De ce este important ca brandul personal sa existe in coerenta cu cel al companiei, dar nu in interdependenta?

Inscrierea la evenimentul BUSINESS CHALLENGE se poate face online, pe site-ul BusinessMark - link, unde puteti regasi, totodata, mai multe detalii despre eveniment (reduceri de grup, modalitate de inscriere, structura, program, speakeri etc).

Partenerii evenimentului: Soft One, Mazars, Moore Stephens, CEC Bank, Rent for Comfort.

Eveniment creat cu sustinerea: Camera de comert Marea Britanie - Romania, Camera de Comert Bilaterale Bulgaria - Romania, Camera de Comert Romania - Portugalia, Asociatia Nationala a Antreprenorilor, Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor, Zelist Monitor.

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM.

Parteneri media: AGERPRES, Business24, Ziare.com, Curierul National, Financial Market, Financiarul.ro, Rbe Connect, PR Box, New Money, Transilvania Business, IQ ADS, SMARK, DeBizz, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, Market Watch, Administratie.ro, Global Manager, Gazeta de stiri, Spatiul Construit, PR Wave, Femei in afaceri, 1asig.ro, Moneybuzz, Revista Bulevard, Monitorul de Fagaras, Matek, Social Media Romania, InTurda Media, InfoOradea, Ziarul Clujean, Aktual 24.

Citește și:
Solicitare în Parlamentul European: „Ambasadorii ruşi trebuie expulzaţi. Este nevoie de o sancţionare mult mai dură a Rusiei în contextul agresiunii în Ucraina”
Solicitare în Parlamentul European: „Ambasadorii ruşi trebuie expulzaţi. Este nevoie de o sancţionare mult mai dură a Rusiei în contextul agresiunii în Ucraina”
Europarlamentarul PMP Eugen Tomac afirmă, sâmbătă, că rezoluţia europeană ce urmărea pregătirea summit-ului UE-Ucraina a adus ȋn dezbatere o idee ambiţioasă, şi anume expulzarea...
Alexandru Rafila, despre șpăgile din spitale: Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane
Alexandru Rafila, despre șpăgile din spitale: Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a criticat ferm decizia unor medici de a accepta bunuri materiale pentru acordarea de servicii medicale. ”Este absolut inacceptabil. Sunt foarte...