Bucataria unui restaurant de succes

Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 09:29
35091 citiri
Bucataria unui restaurant de succes

Renumele oricarui restaurant este dat in primul rand de preparatele de calitate, de modul de servire si de timpul de asteptare intre plasarea comenzii si servirea ei. De aceea, bucataria si personalul bine pregatit sunt elementele esentiale ale succesului unui restaurant.

O bucatarie profesionala echipata corect si complet poate asigura realizarea impecabila preparatelor in timp pentru a fi servite.

Personalul pregatit si echipamentele de calitate asigura realizarea unor preparate savuroase care vor face clientii sa revina si sa recomande si altor persoane restaurantul respectiv.

Tehnologiile inovative ale echipamentelor care se folosesc in prezent, in bucatariile celor mai bune restaurante permit pastrarea calitatii si aromelor primare ale alimentelor.

In zilele noastre, clientul prefera calitatea mancarilor in detrimentul ambiantei sau posibilitatii de socializare, de aceea alegerea unor echipamente de calitate pentru bucataria restaurantului ar trebui sa fie o etapa prioritara a deschiderii oricarui restaurant.

La deschiderea unui restaurant este importanta alegerea unor utilaje de calitate, care pot garanta realizarea cele mai gustoase si spectaculoase meniuri, menite sa atraga de la inceput chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Pentru a va asigura ca echipamentele au standarde inalte si respecta fluxurile impuse de legislatia in vigoare puteti apela la consultantii companiei SDS Group.

In functie de specificul restaurantului specialistii din echipa SDS Group va pot oferi pentru bucataria restaurantului:

  • Echipamente pentru bucataria calda: masini de gatit, plite pentru oale mari, friteuze, plite netede sau striate, gratare, marmite, tigai basculante, bain marie, masini de gatit multifunctionale, masini de gatit paste;
  • Echipamente neutre: mese, rastele, spalatoare, dulapuri, carucioare;
  • Cuptoare: gastronomice, pizza, patiserie, brutarie;
  • Echipamente frigorifice: dulapuri frigorifice de refrigerare, de congelare sau de maturare, blast chillere/freezere, camere frigorifice;
  • Echipamente necesare pentru procesare dinamica:echipamente procesare carne, legume, mixere manuale sau planetare, feliatoare paine, masini de ambalat, masini de razuit mozzarella, sterilizatoare cutite;
  • Echipamente pentru zona de spalare: masini de spalat vase undercounter, cu capota, sau tip tunel, masini de spalat pahare si masini de spalat vase mari;
  • Echipamente pentru ventilatie;
  • Echipamente de tip autoservire;
  • Accesorii bucatarie.

Pe langa echipamentele ergonomice, de calitate superioara, cu o productivitate ridicata si cu o durabilitate extraordinara, SDS Group va mai poate oferi si echipamente speciale utilizate de marile restaurante ale lumii.

Printre aceste echipamente putem include gama Thermaline (cel mai flexibil sistem de gatire modular, care ofera o multitudine de combinatii si este realizat din materiale rezistente la soc) sau Molteni (echipamente din gama superioara create individual dupa placul investitorului si al chef-ului).

Astfel, pentru a va deschide un restaurant de succes aveti nevoie de personal bine pregatit, echipamente de calitate, consultanta in alegerea echipamentelor, dar si in pozitionarea acestora in planul bucatariei conform fluxurilor tehnologice.

Citeste si:
Cum a reușit Dacian Cioloș să-i ia fața lui Barna în prima rundă de alegeri din USR PLUS. Rolul ieșirii de la guvernare
Cum a reușit Dacian Cioloș să-i ia fața lui Barna în prima rundă de alegeri din USR PLUS. Rolul ieșirii de la guvernare
Dacian Cioloș a câștigat joi, 23 septembrie, prima rundă a alegerilor pentru șefia USR PLUS, reușind să-l întreacă cu două procente pe principalul său contracandidat, Dan Barna, cel care...
Care este strategia PNL după Congresul din 25 septembrie. Rareș Bogdan: ”Pentru majoritatea parlamentară nu luăm voturi de la AUR”
Care este strategia PNL după Congresul din 25 septembrie. Rareș Bogdan: ”Pentru majoritatea parlamentară nu luăm voturi de la AUR”
Rareş Bogdan dezvăluie strategia PNL după Congresul din 25 septembrie 2021. El a spus că nu nu vor lua voturi de la AUR. Rareș Bogdan a explicat joi seara, într-o emisiune tv, că...
Sursa: Ziare.com