Care e lucrul esential pentru dezvoltarea afacerii - studiu EY

Duminica, 20 Aprilie 2014, ora 19:40
2041 citiri
Care e lucrul esential pentru dezvoltarea afacerii - studiu EY

Majoritatea antreprenorilor de top din intreaga lume sunt de acord cu faptul ca inovarea in cadrul propriilor companii este esentiala pentru dezvoltarea afacerii, arata un sondaj efectuat de catre EY.

Astfel, din totalul celor 263 de antreprenori de top din intreaga lume chestionati, toti castigatori ai premiului international Antreprenorul Anului EY, 82% au fost de acord ca, pentru cresterea afacerii companiei lor, a fost esentiala capacitatea de a inova.

In acelasi timp, aproape 50% dintre cei chestionati au spus ca generarea de idei inovatoare devine din ce in ce mai dificila pe masura ce organizatiile lor au crescut in dimensiune si in complexitate.

Potrivit studiului EY, 60% dintre antreprenori au descris inovarea ca pe un proces nestructurat si informal, in timp ce 40% au mentionat ca doar cateva dintre ideile angajatilor din companiile lor vor ajunge in stadiul de comercializare.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175.000 de angajati in 728 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 25,8 miliarde de dolari, in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2013.

In Romania, EY este unul dintre liderii de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992, cu peste 500 angajati din Romania si Republica Moldova.

Compania furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. De la 1 iulie 2013, Ernst&Young a devenit EY.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#inovare succes afaceri, #studiu EY antreprenori, #antreprenori succes , #afaceri de succes