Carte de business: Invata cum sa fii un CEO de top

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 12:42
1542 citiri
Carte de business: Invata cum sa fii un CEO de top

Larry Bossidy, unul dintre autorii cartii "Executia, disciplina de a duce lucrurile la bun sfarsit", a fost CEO timp de peste 40 de ani si vorbeste, din experienta proprie, despre una dintre cele mai importante calitati ale unui lider: abilitatea de a alege si a evalua oamenii.

Business24 iti recomanda in acest weekend "Executia, disciplina de a duce lucrurile la bun sfarsit" pentru ca este scrisa de manageri cu o mare experienta in domeniu.

Larry Bossidy a fost CEO la Allied Signal (una dintre cele mai cunoscute companii americane, care producea componente pentru industria aerospatiala) in perioada 1991-1999, iar anterior a lucrat la General Electric, timp de 34 de ani.

Cel de-al doilea autor, Ram Charan, este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in domeniul afacerilor, cu o experienta de peste 35 de ani. Ram Charan a lucrat cu directori executivi de la GE, Bank of America, Verizon, Novartis, Honeywell sau Thomson Corporation.

Cei doi autori prezinta exemple concrete din lumea reala (caile divergente asumate de catre Jamie Dimon la JPMorgan Chase si Charles Prince la Citigroup) si au o abordare simpla si la obiect.

Citeste mai multe despre Carte de business. Invata sa fii un CEO de top de la un expert pe Business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#carte business, #cum sa ai succes afaceri, #succes afacere, #carte Executia Disciplina lucrurile bun sfarsit , #afaceri de succes