Ce inseamna pentru tine "curat luna"? Sa iti spunem ce intelegem noi prin aceasta expresie!

Advertorial
Miercuri, 25 Iulie 2018, ora 09:00
29304 citiri
Ce inseamna pentru tine "curat luna"? Sa iti spunem ce intelegem noi prin aceasta expresie!

De multe ori, auzim in jur expresia "curat luna", oamenii intelegand ceva diferit prin ea. In functie de spatiul care trebuie curatat, o firma, un spatiu de birouri, o locuinta etc., nevoile sunt diferite, iar metodele aplicate se schimba si ele de la un caz la altul. Insa, curatenia "luna" este cea in care sunt implicati profesionistii, asa cum suntem noi, la www.curatart.ro.

In propria casa, sa recunoastem, nu suntem mereu chiar foarte exigenti in ceea ce priveste curatenia. Ne planificam aceasta operatiune macar saptamanal, atunci cand ne gandim ca vom face curatenie generala in casa, dar mai sarim peste cate o saptamana fara sa facem curat sau ne mai schimbam planurile si amanam la nesfarsit mult promisa curatenie generala.

Cine nu s-ar speria oare de curatarea baii, a bucatariei, a grasimiii de pe argaz si din cuptor, de spalare si curatare mochete?

Insa vin si momente mai dificile, cele in care renovam sau ne mutam in casa noua. Atunci este greu de curatat totul, caci e nevoie de solutii profesionale. Si nu poti interveni chiar oricum, caci risti sa zgarii mobila sau geamurile frecand suprafetele fara sa aplici solutia corecta.

In foarte multe cazuri, serviciile pe care le ofera o firma curatenie Bucuresti, daca locuiesti in acest oras, sunt binevenite. Doar predai managerului echipei cheile casei tale proaspat renovate si te intorci acasa peste cateva ore. Si atunci chiar gasesti casa curata "luna".

Poate ai observat, atunci cand ai intrat intr-un spatiu de birouri sau intr-o firma care se respecta, cat de curat este aerul de acolo si cat de proaspat miroase totul in jur. Acea firma are, cu siguranta, contract cu o firma care presteaza servicii de curatenie birouri Bucuresti.

Acest lucru se datoreaza unor solutii profesionale de curatare, pe care nu le vei gasi in magazine. Cei care fac acest lucru de multi ani si au dobandit experienta necesara stiu cum sa dozeze cantitatea de detergent, astfel incat in urma lor sa ramana o curatenie perfecta.

Curatenia trebuie sa fie o prioritate. Pentru noi, e o pasiune

In ultimul timp, suntem tot mai solicitati in blocuri noi de locuinte, atat de catre dezvoltatorii imobiliari, cat si de cei care cumpara de la ei apartamente. Sectorul imobiliar s-a dezvoltat puternic in ultimii ani la noi, preturile au crescut constant, iar piata imobiliara pare a-si fi revenit dupa socul "bulei" din 2008-2009.

Pe langa serviciul individual oferit de noi fiecarui client persoana fizica, acum avem in desfasurare multe contracte cu asociatii de proprietari, numarul lor fiind in crestere. Curatenia pe scari de bloc si in ansambluri rezidentiale, oferita de personalul nostru, este unul dintre cele mai solicitate servicii din partea clientilor care ne solicita.

Ne-am specializat in curatarea celor mai dificile pete, putem inlatura cam orice problema suparatoare ce afecteaza estetica unui spatiu interior sau exterior, totul datorita solutiilor foarte eficiente pe care le utilizam.

Noi folosim, in functie de nevoie, aspiratoare uscate, umede, monodisc cu perie, de tip injectie etc, fiecare dovedindu-si eficienta in diferite cazuri in care suntem solicitati sa intervenim. Suntem pregatiti pentru orice.

In plus, viata tot mai agitata si mai ocupata a oamenilor ii determina sa apeleze la serviciile noastre de curatenie. Au trecut vremurile in care oamenii lucrau doar 8 ore pe zi. Acum, multi lucreaza chiar in doua locuri sau sunt plecati mult timp de acasa si nu pot sa se dedice treburilor casnice asa cum ar dori, adica sa poata face curatenie "luna".

In aceste cazuri intervenim noi, calitatea serviciilor prestate si satisfactia clientilor nostri fiind pe primul plan pentru personalul Intercomserv. Colaborarea avantajoasa de ambele parti i-a facut pe multi clienti sa apeleze in repetate randuri la noi si sa se declare foarte multimiti de ceea ce au primit.

Pe langa curatenia "luna" pe care o facem in casele oamenilor, venim si cu sfaturi profesionale cu privire la mentinerea curateniei si cele mai bune produse ce pot fi folosite.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#firma curatenie, #curatenie birouri Bucuresti , #afaceri de succes