Cel mai mare magazin online de saltele din Romania te invata cum sa iti alegi salteaua

Luni, 03 Februarie 2014, ora 07:00
3103 citiri
Cel mai mare magazin online de saltele din Romania te invata cum sa iti alegi salteaua

Foarte multe persoane aleg sa pastreze aceeasi saltea ani de zile sau chiar decenii pana cand aceasta se dezintegreaza la propriu inainte de a decide sa o schimbe. Acest obicei, avertizeaza specialistii Expert-Saltele.ro, cel mai mare magazin online de specialitate din Romania, afecteaza nu doar calitatea somnului, ci si starea de sanatate, putand agrava problemele lombare deja existente sau pot promova o pozitie incorecta a coloanei care in timp poate deveni permanenta sau foarte greu de corectat.

Salteaua trebuie schimbata la fiecare 7-10 ani in functie de firma, calitatea saltelei si greutatea persoanelor care o folosesc, iar la achizitionarea unei saltele noi este important sa se respecte o serie de factori ce afecteaza calitatea somnului si eficienta acesteia.

Expert Saltele isi invata cumparatorii ca pretul nu este singurul aspect dupa care trebuie sa se ghideze atunci cand aleg sa cumpere o saltea. Un pret ridicat nu garanteaza calitatea, asa cum un pret accesibil nu inseamna ca salteaua se comporta in mod necesar mai prost decat alternativele mai scumpe.

Pentru cumpararea unei saltele ce promoveaza o pozitie corecta a coloanei in timpul repaosului si un somn odihnitor, se recomanda:

1. Informarea in prealabil - mediul online este plin de informatie de care cumparatorii pot profita inainte de a face o investitie pe termen mediu asa cum sunt saltele de pat. Pentru o perspectiva obiectiva, se pot cauta site-uri pur informative ce nu dubleaza drept magazine online.

2. Sfatul medicului - atunci cand exista deja probleme de spate, dureri cornice sau alte tipuri de afectiuni care impun o anumita duritate a suprafetei de odihna, se recomanda o sfatuire cu medicul specialist inainte de a alege salteaua potrivita. Acesta poate sfatui cumparatorul in legatura cu fermitatea sau chiar materialul saltelei ideale in functie de fisa personala a fiecarui pacient.

3. Duritatea ideala difera de la persoana la persoana - exista preconceptia gresita ca o saltea este cu atat mai potrivita pentru un somn odihnitor cu cat aceasta este mai ferma. In realitate, duritatea si suportul spatelui sunt doua notiuni diferite, iar cu ajutorul tehnologiei disponibile in momentul actual este posibil ca o saltea sa fie confortabila si sa ofere un suport ferm pentru coloana in acelasi timp.

4. Detaliile despre garantie trebuie discutate inainte de cumparare - pentru ca a cumpara o saltea este o investitie pe termen relativ lung, conditiile de oferire a garantiei devin un criteriu serios de luat in considerare la cumparare. Saltele de calitate au garantii ce se extind pe toata durata de folosire garantata de producator (in general 7-10 ani).

5. Salteaua trebuie sa poata fi returnata in cazul in care aceasta nu se ridica la nivelul reclamei - cele mai multe magazine de specialitate au inclusiv un showroom unde saltelele pot fi testate sau in caz contrar, ofera posibilitatea de a returna salteaua intr-un anumit termen. Pentru a testa o saltea, cumparatorul trebuie sa stea intins cel putin 10-15 minute, timp in care sa schimbe pozitia de cateva ori. Daca in aceasta perioada apare cel mai mic disconfort, atunci salteaua nu este cea potrivita.

6. Salteaua trebuie sa fie la fel de comoda pentru ambii parteneri - cand se achizitioneaza o saltea pentru pat dublu trebuie tinut cont de obiceiurile de somn ale ambilor parteneri. Spre exemplu, daca unul din parteneri are un somn agitat, se recomanda saltele de tipul memory foam care nu transfera energia provocata de miscare dintr-o parte in cealalta a patului.

7. Stabilirea si respectarea unui buget - pentru a putea eficientiza cautarea si a scurta timpul necesar pentru alegerea modelului potrivit pentru nevoile personale, ideal este ca fiecare cumparator sa aiba un buget prestabilit in functie de care sa caute modele de saltele disponibile. Magazinele online pun la dizpozitia vizitatorilor un filtru de pret care sa ajute in alegerea celei mai bune saltele ce se incadreaza in suma maxima disponibila pentru aceasta investitie. Saltelele cele mai scumpe nu sunt intodeauna cele mai potrivite pentru toti cumparatorii.

Pentru ca o saltea de calitate este o investitie semnificativa, se recomanda cumparatorilor sa nu se grabeasca in a face o alegere. Trebuie luate in considerare toate alternativele, avantajele si dezavantajele fiecarui tip de tehnologie folosita in fabricarea saltelei, dar si preferintele personale. Echipa Expert-Saltele.ro sta la dispozitia clientilor cu sfaturi si raspunsuri la toate genurile de intrebari legate de produsele comercializate.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#cum alegi salteaua, #sfaturi ales saltea, #saltea expert, #magazin saltele online , #afaceri de succes