CEO care inca merg la scoala. Copiii fac bani din propriile afaceri

Duminica, 01 Iunie 2014, ora 08:37
6830 citiri
CEO care inca merg la scoala. Copiii fac bani din propriile afaceri
Foto: Buffalo Dandy

Cat de mare trebuie sa fii pentru a deveni CEO? Se pare ca varsta nu este un factor relevant cand vine vorba de construirea unei afaceri de succes.

Exemplele de CEO care inca merg la scoala sunt numeroase, iar Ziare.com a selectat cateva dintre ele. Urmatorii copii au cel mult 14 ani si castiga bani din propriile idei. Afacerile lor au fost pornite de la varste chiar mai fragede.

Fratii Jaden Wheeler (13 ani) si Amaya Selmon (12 ani) din Memphis sunt cei mai tineri proprietari de camionete-restaurant din Tennessee si, probabil, din SUA. Ideea de a vinde inghetata la cornet le-a venit din dorinta de a strange mai multi bani de buzunar.

Au facut averi cu cele mai ciudate idei de afaceri

Pe parcursul a doua veri au castigat aproximativ 1.000 de dolari, suficient pentru ca mama lor sa inteleaga ca afacerea trebuie dusa la urmatorul nivel. Camionetele au fost puse la punct in ceea ce priveste standardele de siguranta, iar oferta de gustari a fost diversificata, scrie The Richest.

Sursa: The Comercial Appeal

Moziah Bridges, 12 ani, din Memphis, este unul dintre cei mai stilati tineri. Gusturile sale vestimentare i-au deschis calea spre inovare. La 9 ani a realizat cat de dificil este sa gaseasca un papion adecvat stilului sau si a decis sa faca ceva in aceasta privinta.

Cu ajutorul bunicii sale, a invatat sa-si confectioneze propriile papioane. In scurt timp a inceput sa-si vanda creatiile online si in cateva magazine. Pana in prezent a castigat peste 30.000 de dolari si a avut mai multe aparitii in cunoscute publicatii de moda, dar si din domeniul financiar.

Sursa: Buffalo Dandy

Remington Anne Smith, 12 ani, si-a inceput cariera antreprenoriala la 9 ani, cand, constientizand problema obezitatii in randul copiilor, a decis sa-si aduca propria contributie la identificarea unei solutii. Cu experienta in bucatarie, ca ajutor al mamei sale, a lansat o emisiune culinara pentru copii in care ofera instructiuni pentru mancaruri simple si sanatoase.

Sursa: asklistenlearn.org

Pasiunea lui Sarkis Johnson, din Scottsdale, Arizona, pentru skateboard a inceput in vremea in care acesta inca invata sa mearga. In toamna anului 2012, Sarkis, care avea 13 ani in martie 2013, a transformat aceasta pasiune intr-o afacere cu obiecte vestimentare pentru ceilalti iubitori ai skateboard-ului, afacere pe care o conduce din propriu sau dormitor, potrivit Babble.

Sursa: Kidpreneurs.org

Au intre 17 si 20 de ani si vor sa cucereasca cea mai exploziva piata a momentului

Nicholas Pinto, in varsta de 13 ani in septembrie 2013, cand a acordat un interviu publicatiei CranfordPatch, conduce, la randul sau, o afacere infloritoare.

Nicholas si-a dorit roti mai rezistente pentru trotineta sa si, pentru ca nu a gasit unele care sa-l multumeasca, s-a decis sa si le faca singur.

Afacerea a fost demarata cu un mic ajutor din partea parintilor, iar in primul an de la lansare tanarul din New Jersey a strans deja 100.000 de dolari din vanzarea rotilor.

Poza: Nicole Bitette

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#copii CEO, #copii afaceri, #adolescenti afaceri , #afaceri de succes