Investitia in containere, un nou trend

Advertorial
Marti, 19 Noiembrie 2019, ora 14:30
19526 citiri
Investitia in containere, un nou trend

Containerele au devenit un trend, fiind utile in domenii atat de variate, o solutie alternativa la constructii clasice, o varianta mai accesibila si cu intrebuintari vaste. Sunt modeste, dar practice, incapatoare si sigure.

Un jucator important pe piata de comercializare a containerelor, Euroluc Containers, demonstreaza ca publicul roman are un interes crescut fata de containere.

Este si explicabil de ce. Containerele in materie de transport substituie nevoia de a paleta marfa spre exemplu.

In constructii pot deveni case, magazii de depozitare, spatii de relaxare, birouri, chiar si magazine mobile sau pot gazdui fast food-uri mobile, stradale.

Sunt apreciate pentru diversitatea intrebuintarilor si pentru faptul ca pot fi modificate in functie de scopul propus.

Chiar si dupa astfel de interventii, costurile suportate de cel care il comanda sunt cu mult mai mici fata de alte variante conventionale de transport, constructie si asa mai departe.

Achizitia de containere de la Euroluc Containers

Euroluc Containers vine cu un avantaj major pentru cei interesati de achizitia unui container - dispune de un stoc generos, de containere de 45 ft HC. Fiind importator unic al acestui tip de container, are si avantajul de a fi unic pe piata desigur.

La exterior, un astfel de container are 13,72 m lungime, cu latime de 2,44. Sunt generoase si in interior, astfel ca pot fi preferate mai ales pentru dimensiunile mai mari.

In cazul in care este dorit un container HC 20, 30 sau 40 ft HC acesta poate fi comandat, prin intermediul aceluiasi furnizor.

Euroluc Containers poate asigura la cerere si transportul acestuia in tara, catre destinatia aleasa. Serviciile sale acopera asadar toti pasii ce trebuie facuti pana cand proprietarul intra in posesia unui astfel de bun.

Containerele sunt in stare foarte buna, nu au defecte, dar nu sunt noi. Pot fi ulterior modificate, vopsite astfel incat sa corespunda cu nevoile fiecaruia. Tot ce tine de comanda, transport, acte poate fi solicitat echipei Euroluc Containers.

De altfel activitatea acestei firme a devenit tot mai cunoscuta, pe masura ce interesul publicului pentru achizitii de acest gen este unul tot mai mare.

Sunt o solutie deja tot mai populara si in tara, dar un trend lansat peste hotare. Containerele sunt utilizate pe piata externa inclusiv pentru cazare.

In domenii industriale sau in scop personal, in orice mod ar urma sa fie folosite containerele, acestea trebuie alese cu grija, privind dimensiunile lor. Cum nu exista o piata prea extinsa pe aceasta nisa, cumparatorii trebuie sa caute in extern.

Euroluc Containers intermediaza pentru doritori achizitia de containere - fata de ce ar insemna deplasarea la fata locului, achizitia, transportul din strainatate in tara.

Solutia dorita poate fi insa si in stocul disponibil la Euroluc Containers, daca vorbim exclusiv de cele de 45 ft HC. Oricum ar fi, Euroluc Containers aduce o solutie.

Cei interesati sa descopere mai intai de toate pachetele de servicii marca Euroluc Containers regasesc detalii in cadrul paginii oficiale, https://www.euroluccontainers.ro/, dar sunt invitati si pe retelele sociale, Instagram sau Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#trand afaceri noi, #afacere investitie containere, #container locuit , #afaceri de succes