Politistul antreprenor, care a dat lovitura cu muraturi: A vandut 50 de tone intr-un an

Vineri, 06 Decembrie 2013, ora 08:05
5558 citiri
Politistul antreprenor, care a dat lovitura cu muraturi: A vandut 50 de tone intr-un an
Foto: Agricultura Inteligenta

Un politist din Calarasi a decis sa nu mai astepte simbrie de la stat si si-a luat viata in propriile maini. Dupa 17 ani in serviciul uniformei s-a apucat de facut muraturi in mod profesionist si a dat lovitura.

"Incetul cu incetul am dobandit secretele muraturii perfecte. In sare e toata smecheria, dar nu va spun mai mult. Stiti ca de exemplu la varza, tot ce gasiti in comert, fie ca e vorba de piete sau de magazine, este murat in pamant. Da, in pamant. Se sapa o groapa, se pune o folie, se arunca varza, apa si sare. Si Dumnezeu cu mila! De asta multa lume se plange ca varza murata este foarta sarata si are mirosul acela neplacut. La mine, varza e pusa in butoi la murat. Totul este facut cu atentie si grija", a povestit Puiu Badea pentru Agricultura Inteligenta.

Afacerea "zacusca". Cum poti sa incepi un business cu produse traditionale daca te pricepi la gatit

Pentru fostul politist, anul 2013 a fost un an cat se poate de profitabil. A reusit sa distribuie 50 de tone de muraturi cu ajutorul supermarketurilor. Si ar fi vandut si mai mult daca ar fi apucat, din timp, sa puna si mai multe borcane.

"La anul as pune mai mult dar trebuie sa ma gandesc la o formula de finantare. Eu alerg dupa furnizori prin Prahova. Cumpar 100 de kilograme de castraveti de aici, 100 de kilograme de gogonele de acolo. Cu cat omul e mai sarac si productia lui e mai mica cu atat sunt sigur ca nu s-au folosit chimicale multe. Si in felul acesta ii ajut pe ei, ca le iau marfa", a explicat Puiu Badea.

Fostul politist are multi clienti care se dau in vant dupa produsele sale si il cauta in fiecare an pentru un borcan de muraturi numai bune de pus langa o portie de fasole si carnati.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#muraturi afacere politist, #afacere muraturi Puiucu, #50 tone muraturi afacere politist, #Puiu Badea muraturi , #afaceri de succes