Primul magazin online de traduceri din Romania: e-trad

Advertorial
Miercuri, 25 Aprilie 2018, ora 16:40
14495 citiri
Primul magazin online de traduceri din Romania: e-trad

Odata cu digitalizarea lumii in care traim, comenzile online si plata cu cardul au devenit o normalitate. In acest context, companiile din toate domeniile trebuie sa faca fata provocarii de a tine pasul cu tehnologia, iar industria traducerilor nu face exceptie. Facilitarea achizitiei de traduceri online, fara interactiune fizica, drumuri inutile si timp pierdut, este mai mult decat binevenita.

In acest scop, am deschis primul magazin online de traduceri din Romania, dedicat persoanelor fizice si IMM-urilor. Noutatea serviciilor oferite de e-trad consta in posibilitatea de a efectua o comanda de pe orice dispozitiv mobil sau PC.

Timpul estimat de lansare a unei comenzi este de 4 minute. Pentru a oferi clientilor posibilitatea de a alege pretul in functie de documente, e-trad pune la dispozitie 3 pachete de preturi:

  • Pachetul BASIC ofera cititorului o buna intelegere a textului tradus. Este potrivit pentru uz personal, pentru review-uri, comentarii sau articole de pe bloguri.

  • Pachetul STANDARD presupune traducerea documentului de catre un traducator specializat si revizuirea acestuia de catre un Proofreader. Acest pachet se recomanda pentru traducerea documentelor personale, pentru diplome, atestate, certificate, contracte, acte medicale, CV-uri, autorizari, website-uri, brosuri, cataloage etc.

  • Pachetul PREMIUM include traducerea materialului de catre un traducator specializat si revizuirea acestuia de catre un Proofreader nativ. Este recomandat pentru traducerea articolelor stiintifice, pentru publicatii, acte medicale, planuri de afaceri si alte documente.

Fiind un magazin online dedicat persoanelor fizice si IMM-urilor, printre serviciile oferite, e-trad mai pune la dispozitie si traduceri pentru acte de studiu, traduceri pentru documente personale, traduceri pentru actele masinii, traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri marketing&pr, traduceri juridice, traduceri financiar-bancare, precum si servicii de interpretariat, layout, legalizare si apostilare pentru documentele traduse.

De asemenea, e-trad ofera o varietate de limbi. Printre cele mai cerute traduceri din limbi straine se gasesc: traduceri limba engleza, traduceri limba franceza, traduceri limba italiana, traduceri limba spaniola si traduceri limba germana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#traduceri autorizate, #magazin online traduceri , #afaceri de succes