Tanarul care a renuntat la un job bine platit pe Wall Street pentru a spala masini

Duminica, 01 Ianuarie 2017, ora 18:02
22976 citiri
Tanarul care a renuntat la un job bine platit pe Wall Street pentru a spala masini
Foto: Facebook/AMMO NYC

Dupa facultate, Larry Kosilla si-a gasit un job pe Wall Street. Era pasionat de masini si acum, cu banii castigati ca trader de gaze naturale la bursa de marfuri New York Mercantile Exchange, putea sa isi cumpere autoturisme luxoase. Dar curand si-a dat seama ca nu este suficient. Isi dorea sa fie inconjurat de ele tot timpul.

Kosilla a spalat multe masini in liceu. O facea pentru bani de benzina pentru masina sa, impreuna cu un prieten, Matt Farah, care ii impartasea pasiunea, potrivit Car Always. Mai tarziu a mers la University of Virginia pentru a studia economia, dupa care, la fel ca cei mai multi dintre colegii sai, si-a inceput cariera pe Wall Street.

Insa lipsea ceva. Beneficiile pe care proaspatul sau job i le oferea nu puteau inlocui pasiunea pentru masini si fascinatia in legatura cu tot ce tine de ingrijirea lor.

Asa ca, spre stupoarea colegilor sai, a decis sa renunte la un salariu substantial si la o slujba promitatoare pentru a spala si a avea grija de masinile altora.

"Nu poti sa mimezi entuziasmul. Nu sunt suficienti bani in lume pentru a mima entuziasmul", a spus Kosilla, pentru CNBC.

Astfel, cu ajutorul lui Farah, a lansat o afacere in domeniul detailing-ului auto. Ulterior, drumurile celor doi s-au despartit. Kosilla a ramas in New York pentru a dezvolta AMMO NYC, o infloritoare companie de servicii de detailing auto (care se refera la operatiuni precum curatarea completa, restaurarea si finisarea automobilelor) si de produse de intretinere auto.

Printre colectiile clientilor AMMO NYC se afla unele dintre cele mai rare vehicule din istoria autombilelor.

Asa cum se intampla de obicei, inceputul nu a fost usor. Nu-ti lasi bijuteria pe patru roti pe mainile oricui. Insa unul dintre vecinii tatalui sau, impresionant de cunostintele tanarului si de entuziasmul sau, a decis sa ii dea o sansa. Entuziasmul a stat, de altfel, la baza succesului sau.

"Pur si simplu iubesc masinile. Cred ca oricine poate sa isi dea seama daca esti entuziasmat sau nu de ceea ce faci", considera Kosilla.

Pentru a-si promova afacerea, a folosit platformele social media, postand fotografii cu fiecare masina trecuta prin mainile sale, precum si diverse tutoriale.

In prezent, se ocupa in fiecare saptamana de masini de milioane de dolari, apartinand de cele mai multe ori unor oameni de afaceri importanti.

Nu are niciun regret pentru ca a parasit o cariera de succes in liga mare a lumii financiare pentru a curata spite Borrani. Pentru Kosilla, important este sa fii fericit si sa devii cel mai bun la ceea ce faci, oricare ar fi ocupatia ta - colectarea gunoiului, tamplarie sau finante.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#renuntare job Wall Street, #detailing auto, #servicii auto , #afaceri de succes