Tu ce vestiare metalice alegi pentru firma ta?

Marti, 13 Noiembrie 2018, ora 16:17
2538 citiri

Anumite piese de mobilier sunt indispensabile in diferite domenii de activitate si, in special, in spatiile industriale, laboratoare, centre de cercetare etc.

De exemplu, vestiarele sunt necesare pentru activitatea desfasurata in anumite companii sau institutii in care personalul sau angajatii trebuie sa imbrace anumite echipamente de protectie, schimbandu-si frecvent vestimentatia.

In plus, anumite modele de vestiare metalice sunt utilizate pentru depozitarea materialelor, aparatelor sau instrumentelor care trebuie protejate cu succes si care sunt folosite doar in caz de nevoie.

Daca esti in cautare de vestiare metalice necesare pentru diferite activitati desfasurate in cadrul firmei tale, poti realiza acest lucru mult mai simplu si mai rapid, consultand un catalog online din care poti alege modelul care sa indeplineasca complet necesitatile angajatilor tai.

Indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, poti alege intre vestiare metalice cu o singura usa, doua usi sau mai multe, in culori simple sau diverse si te poti bucura de livrarea acestora, direct asamblate, la adresa firmei tale.

In continuare iti sunt prezentate anumite modele de vestiare metalice si caracteristicile acestora:

Vestiare metalice cu perete despartitor pentru haine

In cazul anumitor activitati profesionale, angajatii trebuie sa imbrace anumite echipamente de protectie, iar vestiarele metalice sunt necesare pentru ca permit protejarea hainelor personale.

Rafturile superioare sunt prevazute cu bara pentru umerase si usi dublu ranforsate - ca sistem de protectie impotriva socurilor mecanice - si fante suplimentare in partea centrala - ceea ce sporeste ventilarea aerului din interior.

Vestiare metalice cu bancuta - de nelipsit in orice sala de fitness

Frecventa cu care sunt folosite vestiarele metalice intr-o sala de fitness a condus la fabricarea acestor dulapuri cu bancuta, astfel incat sa faciliteze rapid accesul pentru schimbarea vestimentatiei cu echipamentul dedicat activitatilor de fitness.

Un astfel de vestiar metalic este prevazut cu o bara superioara pentru umerase si carlig, o polita superioara si o structura formata dintr-un cadru de teava sudata si picioruse realizate din material plastic pentru protejarea pardoselii sau podelei.

Vestiare metalice casetate pe interior - special create pentru scoli si licee

Acest tip de vestiar compartimentat este folosit in cadrul institutiilor de invatamant pentru ca elevii sau studentii sa isi poata depozita diferite obiecte, in functie de dimensiuni, precum: ghiozdane, carti si caiete, echipamentele de sport etc.

Sistemul de inchidere ale acestor produse este prevazut cu cheie, eticheta si maner cu gaura pentru lacat. Rezistenta acestor vestiare este dovedita chiar si in cazul socurilor mecanice, ceea ce permite depozitarea obiectelor de uz scolar in conditii de maxima siguranta.

Pentru a descoperi o gama impresionanta de vestiare metalice, consulta catalogul online al specialistilor de la OfficeClass.ro, locul in care vei descoperi numeroase dotari si caracteristici suplimentare ale acestor produse pe care le vei aprecia in functie de necesitatile tale.

De asemenea, in oferta noastra vei gasi si vestiare metalice cu acoperis inclinat, vas de colectare a apei, fante de aerisire, suport pentru umbrela si numeroase alte tipuri de accesorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#vestiare metalice , #afaceri de succes