Vinuri insemnate pentru consumatorii romani - Sigillum Moldaviae, noul brand lansat de VINCON ROMANIA

Advertorial
Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 15:34
28413 citiri
Vinuri insemnate pentru consumatorii romani - Sigillum Moldaviae, noul brand lansat de VINCON ROMANIA

VINCON ROMANIA, unul dintre cei mai mari producatori de vinuri si vinars din Romania, lanseaza luna aceasta un nou brand pentru iubitorii de vin.

Sigillum Moldaviae propune o gama de vinuri cu denumire de origine controlata, care provin din podgoriile Husi, Odobesti si Panciu, podgorii moldovenesti recunoscute pentru vinurile de calitate.

Consumatorii prefera vinurile demiseci si demidulci

Lansarea noului brand completeaza portofoliul de vinuri VINCON ROMANIA si raspunde nevoilor consumatorilor romani din cel mai mare segment de piata, mainstream.

Conform Retail Audit Nielsen, 2017, in segmentul mainstream, cei mai multi consumatori romani opteaza pentru vinurile demiseci si demidulci. Astfel ca VINCON ROMANIA vine in intampinarea consumatorilor cu o gama alcatuita din patru sortimente care sa corespunda preferintelor romanilor: Muscat Ottonel demisec, Tamaioasa Romaneasca dulce, Pinot Noir demidulce, Busuioaca de Bohotin demidulce.

Muscat Ottonel demisec este un vin proaspat si echilibrat, cu arome de flori de tei si salcam completate de note proaspete de citrice. Se serveste la o temperatura de 8-10 grade si este ideal alaturi de o salata sau preparatele din peste sau carne de pasare.

Celalalt vin alb din gama este Tamaioasa Romaneasca dulce, faimoasa pentru savoarea si complexitatea ei. Se recomanda servirea la 10-12 grade alaturi de preparate mediteraneene sau deserturi.

Vinul rosu din cadrul Sigillum Moldaviae este un Pinot Noir demidulce, un vin catifelat, echilibrat, cu note fructate de cirese negre accentuate de aroma discreta de vanilie. Servit la 16-18 grade se asociaza, dupa preferinte, cu preparate din porc, vita sau oaie.

Rose-ul, Busuioaca de Bohotin demidulce, este un vin savuros prin prospetimea notelor florale de trandafiri, busuioc si izma. Acesta trebuie racit pana la temperatura de 10-12 grade si se poate asocia cu aperitive si deserturi.

Sigillum Moldaviae: garantul calitatii pentru vinurile din regiunea Moldova

Atat prin denumire, cat si prin design, Sigillum Moldaviae revendica traditia vinului moldovenesc. Cu o eticheta simpla si eleganta sticla prezinta intr-un mod accesibil principalele elemente cautate de consumator: soiul, provenienta vinurilor, zona geografica, harta podgoriilor moldovenesti de unde provin vinurile. Contra-eticheta completeaza informatiile cu o serie de elemente care sa ajute consumatorul sa savureze corect vinul. Sunt prezente informatii precum: temperatura de servire si sugestii de asocieri culinare.

"Zona Moldovei este vestita pentru podgoriile sale si de aceea ne-am dorit ca prin acest brand, inca din denumirea sa, sa punem accent pe provenienta acestor vinuri. Prin Sigillum Moldaviae punem astfel in valoare auteticitatea si istoria regiunii Moldova. Podgoriile de la Panciu, Odobesti si Husi, fiecare cu particularitatile sale, ne ofera vinuri aromate, savuroase si cel mai important, de calitate. Zona Husi, de exemplu, este renumita pentru soiurile Tamaioasa Romaneasca si Busuioaca de Bohotin", spune Nicu Mateescu, Director Productie, VINCON ROMANIA.

Sigillum Moldaviae este un brand de vinuri insemnate, care isi propune sa vina in ajutorul consumatorului garantand o alegere sigura, un vin de calitate la un pret accesibil. "Cand ceilalti cauta, tu stii ce vrei. Sigillum Moldaviae- un vin insemnat."

Despre Vincon Romania

Vincon este unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania. Infiintata in anul 1949, compania detine astazi peste 1500 de hectare cultivate, in cea mai mare parte, cu vita de vie nobila in Regiunea Viticola a Piemontului de la Curbura Carpatilor, in podgorii cu renume - Cotesti, Odobesti, Panciu - precum si in Husi.

Portofoliul Vincon Romania cuprinde peste 200 de produse din categoriile vin, vinars, bauturi spirtoase si otet. Brandurile de vin din portofoliul companiei sunt prezente in categoria superpremium si premium, precum Mirabilis Machina, Ambrosio, Rose Far Niente, Vinoteca, Comoara Pivnitei, Oenoteca, Egregio, Rose Verite, Beciul Domnesc Grand Reserve, dar si mainstream si economy. Brandurile de vinars din portofoliu sunt Miorita si Jad.

Compania detine 11 ferme viticole si 11 crame, dintre care cea mai renumita este Crama Beciul Domnesc, construita in secolul al 15-lea - crama monument istoric din patrimoniul cultural al Romaniei, crama unde sunt pastrate peste 100.000 de sticle de vin datand din 1949 pana in prezent.

Din 1996 si pana in prezent, produsele Vincon au castigat peste 350 de medalii la competitii nationale si internationale, dintre care 21 de aur si argint in 2017.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#Sigillum Moldaviae Vincon Romania , #afaceri de succes