Cum sa iti incepi o afacere pe Amazon - cursul care te ajuta sa faci primii pasi

Advertorial
Vineri, 09 Februarie 2018, ora 13:48
14658 citiri
Cum sa iti incepi o afacere pe Amazon - cursul care te ajuta sa faci primii pasi

La ora actuala, cei mai multi dintre tineri isi doresc sa fie antreprenori. Au dat de gustul afacerilor, de potentialul comertului si tot ce isi doresc este sa puna ambitia si avantul tineresc in slujba dezvoltarii unui business.

Nu este deloc imposibil si un prim pas in acest sens este un curs care dezvaluie cum poate fi marele Amazon un aliat de nadejde si o platforma prin intermediul careia afacerea mult visata prinde contur.

Cursul de 3 luni, oferit de oameni experimentati in domeniu

Florin si Stefania sunt exemplul cel mai elocvent al faptului ca un business pe Amazon are sanse de reusita. Trecuti chiar ei prin sabia incercarilor, au decis la un moment dat sa puna bazele unui curs, de mare ajutor celor care doresc sa o ia pe aceasta cale. Au decis practic sa educe in spirit antreprenorial.

Proiectul se numeste simplu si concis, Amazon Start, ceea ce da si numele paginii oficiale pe care cei doi o detin, pagina destinata prezentarii cursului cu pricina. Acolo se pot si inscrie cei interesati. Dar sa revenim la cursul in sine.

Concret, acesta dureaza 3 luni, timp in care vei parcurge cele 8 module pline de informatii pretioase. Este usor de accesat, usor de parcurs, indiferent daca te afli in timpul liber sau in pauza de masa.

Este definitia cea mai concisa a informatiei transmisa bine, eficient, caci este un curs online. Usor de accesat, insa complex in bogatia de informatie - se pare ca exista si invitati speciali ce isi impartasesc reusitele.

Un astfel de curs este experienta unica pentru ca depaseste aria clasica de curs, cu teme lansate pentru a fi invatate. Este acel curs interesant, care puncteaza conform unei experiente reale. Florin si Stefania au avut parte de experienta individuala in acest sens.

Dupa parcurgerea cursului, vei acumula cunostintele necesare pentru a sti cum sa vinzi pe Amazon. Asa cum mentioneaza chiar cei care au pus bazele acestui curs, sunt lectii practice si dezvaluiri de informatii ce fac diferenta intre amatori - cei care raman cu vise si sperante - si cei care reusesc sa puna in practica ce si-au propus. Spus pe scurt, acest tip de curs ajuta in a face pas cu pas un business ce va rula pe Amazon.

Ce ai de castigat din acest curs

Pentru ca nimic nu incepe fara o baza, pentru ca nu poti incerca pur si simplu si investi timp si alte resurse fara a avea o baza a faptului ca esti in directia buna, un astfel de curs este binevenit. Poate fi vorba exact de acel startup de care ai nevoie.

Cei interesati pot descoperi in cadrul paginii www.amazonstart.ro tot ce este necesar in acest sens.

Exista de asemenea si un grup pe o retea de socializare, Amazonstartfree, o comunitate a celor care se inscriu in cursa pentru un business creat de la punctul zero.

Cu putina ambitie si imaginatie nimic nu este imposibil. Mediul online a creat o cale tot mai accesibila pentru ca astfel de planuri sa fie realizabile.

Incurajat de acest lucru, poti incepe de azi sa fii un antreprenor si sa dezvolti o afacere cu potential.

Puteti intra gratuit in grupul de Facebook.

Va puteti inscrie aici. Puteti pune intrebari sau posta orice legat de afacerea pe Amazon.

Inscrierile la cursul amazon se fac pe site-ul www.amazonstart.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#cursuri magazin Amazon, #sfaturi afacere Amazon , #afaceri online