Cum sa-ti construiesti un business de succes pe Amazon?

Advertorial
Luni, 06 August 2018, ora 09:15
29241 citiri
Cum sa-ti construiesti un business de succes pe Amazon?

Sa vinzi pe Amazon poate fi cea mai profitabila afacere pentru tinerii antreprenori ce sunt la inceput de drum.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei afaceri este ca poti comanda produsele din China si sa le vinzi sub brandul tau plus ca, investitia in acest tip de business pentru inceput este una destul de mica, in comparatie cu alte afaceri, iar romanii care stiu sa se bucure de aceasta oportunitate fac bani frumosi din vanzarile online pe Amazon.

Alin Bugeac, fondatorul comunitatii Amazon HUB, una dintre cele mai mari comunitati ce are in componenta antreprenori de succes in acest tip de business, explica pentru Ziare.com care sunt pasii ce trebuie sa-i parcurga cineva care doreste sa intre in aceasta afacere.

"Am format aceasta frumoasa comunitate in urma cu aproximativ un an si jumatate, ajungand azi la a 6-a serie de studenti ai cursului Amazon StartUp, curs ce il vom incepe pe 11 septembrie 2018.

In tot acest timp am avut aproximativ 950 de cursanti, iar veniturile lor variaza intre 3000-30000 USD/ luna, toate acestea in urma cunostintelor pe care le-au acumulat in urma trainingului StartUp si a suportului pe care noi l-am oferit pentru ei.

Toti pasii pe care un viitor antreprenor trebuie sa-i faca pentru a incepe acest business sunt relatati in cursul nostru, acesta oferind si tot suportul necesar pentru a-ti duce si lansa produsul pe Amazon.

Primul pas este cautarea produsului pe care urmeaza sa il vinzi pe Amazon, iar acest aspect este foarte important. Daca alegi o nisa foarte competitiva, este foarte costisitoare lansarea, iar costurile pot fi destul de mari.

Nu are sens sa te bati cu cineva ce are vanzari mari si este de mult timp pe Amazon, daca doresti sa te incadrezi intr-un buget de startup de 5000-7000 USD.

Cele mai cautate categorii pentru cei care doresc sa inceapa acest business sunt produsele de bucatarie, sports si outdoor, produse de sanatate si cele pentru animale de casa. Dupa ce ti-ai gasit produsul cu care sa incepi, treci la pasul doi...

Pasul doi este gasirea si negocierea cu furnizorul. Va recomand sa va cautati furnizorii pentru inceput pe Alibaba.com, pentru ca toate fabricile de pe acest website sunt testate si verificate. Acest lucru va asigura ca puteti comanda si transporta produsele in siguranta catre Amazon.

Este foarte important la acest pas sa iti stabilesti de la inceput toate conditiile cu furnizorul tau, tocmai pentru a avea o colaborare cu acesta foarte profitabile de ambele parti.

Dupa ce ai trecut de pasul doi, iti vei trimite produsele direct la Amazon, in Statele Unite ale Americii, insa nu inainte de a face un control de calitate pentru a fi sigur ca produsele tale corespund cu standardele de calitate stabilite impreuna cu furnizorul tau.

Odata produsele ajunse la Amazon in depozite, va trebui sa iti stabilesti o strategie de lansare pentru a fi sigur ca vei avea un produs de succes. Trebuie sa intelegem ca aceasta strategie de lansare este una destul de complexa, fiind alcatuita din mai multi factori, cum ar fi:

  • trebuie sa avem la produsul nostru poze profesionale, iar prezentarea produsului si a brandului trebuie sa fie ireprosabila
  • trebuie sa stim sa lansam campaniile de promovare pe platforma Amazonului, iar dupa ce am lansat aceste campanii, ele trebuiesc optimizate continuu
  • In acelasi timp, ca vanzatori noi pe Amazon, trebuie sa avem un customer service exemplar, acest aspect ajutandu-ne sa obtinem acele review-uri. Review-urile ne ajuta sa ne validam produsul si sa fim cat mai vizibili in Amazon.

Toata aceasta strategie este explicata in cursul nostru, Amazon StartUp6, in modulele 5 si 6".

Cui i se adreseaza un astfel de training?

Persoanelor care vor sa economiseasca timp, vor sa aiba acces la informatii actualizate, sa faca parte dintr-o comunitate extraordinara si isi doresc sa parcurga tot acest proces intr-un mod cat mai sigur, fara a face greseli, avand langa ei pe cineva cu experienta.

Cum se pot inscrie persoanele la training?

Trebuie sa intre pe website-ul nostru www.AMZHUB.ro si sa achizitioneze trainingul direct pe pe site. Primele 20 de persoane care se inscriu au reducere 1503 RON si accesul intr-un grup exclusivist.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

SUA sunt cel mai mare producător mondial de petrol de șase ani consecutivi. În 2023 au doborât recordurile privind producția
SUA sunt cel mai mare producător mondial de petrol de șase ani consecutivi. În 2023 au doborât recordurile privind producția
În timp ce în Uniunea Europeană statele membre reduc producția de petrol și gaze naturale pentru a îndeplini țintele de mediu, Statele Unite ale Americii au fost în 2023 cel mai mare...
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
#curs vanzare Amazon, #magazin Amazon, #vinde Amazon , #afaceri online