Internet and Mobile World: Facebook, Google, Microsoft si Oracle deschid conferintele

Marti, 04 Septembrie 2012, ora 00:03
2262 citiri
Internet and Mobile World: Facebook, Google, Microsoft si Oracle deschid conferintele

Internet and Mobile World 2012, cea mai mare expo-conferinta pentru solutii de business digital & mobile din Romania, va gazdui intre 19-21 septembrie cei mai valorosi profesionisti internationali din domeniul online si mobile, aflati in premiera in Romania.

Peste 70 de speakeri locali si internationali vor prezenta solutii concrete, cu aplicabilitate imediata, studii de caz si tendintele urmatorilor ani pe teme de digital marketing, mobile, social media, e-commerce, software as a service, cloud, web design si development.

Structurat pe doua mari zone: expozitie si conferinta, Internet and Mobile World 2012 pune la dispozitia profesionistilor din IT, marketing si online sansa de a dezbate noile directii de performanta in business, alaturi de cei mai buni specialisti in domeniul digital si mobile, in sesiuni extraordinare de conferinta.

Specialistii Facebook vor sustine in prima zi a evenimentului un seminar cu usile inchise, dedicat exclusiv profesionistilor din top management. Seminarul Weronikai Sobolak, Client Partner - Global Marketing Facebook, are ca scop stabilirea celor mai bune metode prin care un brand poate crea o conexiune puternica cu consumatorii sai si prezentarea felului in care modele traditionale de marketing se pot actualiza pentru a beneficia de noile oportunitati ale momentului.

Cea de-a doua zi va fi dedicata unui seminar aplicat, deschis oricarui vizitator al evenimentului, cu insight-uri concrete si solutii pe care Facebook le ofera pentru a ajuta business-urile sa creasca.

Google se alatura evenimentului prin intermediul unui keynote, sustinut de Doina Costache, Mobile Advertising Guru. In contextul in care internetul e din ce in ce mai accesat de pe smartphone-uri, informatiile din cadrul prezentarii le vor fi de folos profesionistilor care vor sa construiasca strategii de business inovatoare cu ajutorul canalului de mobile.

James Temple, Vice President R/GA, Londra, agentia premiata cu Titanium Grand Prix si Cyber Grand Prix la Cannes Lions, prezinta in conferinta dedicata noua arhitectura a relatiei pe care brandurile o dezvolta alaturi de consumatorii lor din perspectiva ecosistemelor digitale, a serviciilor si a experientelor interconectate.

Idei inovatoare propun si Yasmin Coelestine Nestlen & Chad Cribbins, Asociate Creative Directors la Sapient - cea mai mare companie de servicii de marketing si tehnologie la nivel global, Angeli Beltran, Managing Director, Dentsu - cea mai importanta agentie din Asia, Dick Buschman, Founder Achtung - una dintre cele mai premiate agentii din Olanda. Sesiunile puncteaza schimbarile pe care emergenta tehnologiei le-a generat in relatia brandurilor cu clientii lor si felul in care acestea pot fi transformate in beneficii.

Getty Images, cea mai importanta banca de imagini la nivel global, completeaza prin reprezentantul sau Gillesz Schippers, Marketing Director North Europe, cu o sesiune care aduce in atentie oportunitatile oferite de crowdsourcing si modificarile produse prin democratizarea continutului.

IBM, Ericsson, Microsoft, Omnilogic, Oracle, VMWare, Cisco, Zitec, Distinct, 10gen, Serverdensity, UberVu, Padicode, SEO monitor, Lyris, Gloople sunt doar o parte din companiile ale caror reprezentanti vor interactiona cu profesionistii IT, developeri si freelanceri, entuziasti online in sesiuni axate pe exemple si solutii concrete de crestere a profitabilitatii si optimizare a modelelor de business, campanii stralucite, multipremiate international si solutii tehnice de viitor. Toate acestea pot inspira noi directii de performanta, de improspatare a business-ului traditional sau de generare a unor noi proiecte in domeniul tehnologiilor online.

Pentru expertii din audienta interesati exclusiv de informatiile dedicate industriei din care fac parte, Industry FOCUS reprezinta zece sesiuni gandite ca o colectie de studii de caz cu implementari de solutii digitale in domenii precum Banking & Financial Services, FMCG, Healthcare, Retail.

Accesul la eveniment se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online pana pe 21 septembrie, accesand www.imworld.ro/register.

Citeste si:
Reacția PSD după acuzațiile lui Cristian Ghinea la adresa lui Alexandru Rafila: ”Nu sunt bani de sandale în PNRR pentru tine! Du-te şi munceşte ceva pe bune!”
Reacția PSD după acuzațiile lui Cristian Ghinea la adresa lui Alexandru Rafila: ”Nu sunt bani de sandale în PNRR pentru tine! Du-te şi munceşte ceva pe bune!”
Social-democraţii susţin că „negociatorul în sandale Ghinea se face că uită că procedura urmată de ministrul Rafila în cazul asistenţei pentru reforma sistemului de sănătate este...
România a mai expulzat un diplomat de la Ambasada Rusiei la București. Anunțul MAE
România a mai expulzat un diplomat de la Ambasada Rusiei la București. Anunțul MAE
Ministerul Afacerilor Externe a anunțat vineri, 19 august, că un reprezentant al Ambasadei Federației Ruse la București a fost declarat ”persona non grata” pe teritoriul României....