Pisicile care s-au transformat in masini de facut bani (Galerie foto)

Duminica, 09 Iunie 2013, ora 08:15
6708 citiri
Pisicile care s-au transformat in masini de facut bani (Galerie foto)
Foto: oryjam.blogspot.com

Grumpy Cat, pisica moroconoasa care a devenit extrem de populara pe Internet, va juca intr-un film. Insa ea nu este singura felina care a reusit sa faca o multime de bani, dupa succesul inregistrat online.

Publicatia Entrepreneur.com a realizat un clasament al celor mai bogate pisici, care au devenit o piata in care merita investit.

Grumpy Cat

Se pare ca pisica vesnic nemultumita a reusit sa aiba bani cat pentru 9 vieti, scrie Entrepreneur.com.

Senzatia actuala a Internetului a devenit in scurt timp un imperiu de afaceri. Impresariata de agentul Ben Lashes, specializat in animale, si ingrijita de stapana sa, Tabatha Bundesen, Grumpy Cat a primit un rol intr-un film care va fi asemanator cu "Garfield".

De asemenea, ea apare in materiale video promotionale pentru mancarea de pisici de la Friskies si este subiectul cartii Grumpy Cat: A Grumpy Book, care va fi publicata in septembrie.

In plus, pisica morocanoasa este imaginea multor produse, precum tricouri sau felicitari, care se vand deja in magazinele Amazon sau Walmart.

Nyan Cat

Videoclipul original al desenului animat cu Nyan Cat a fost vizualizat de peste 100 de milioane de ori, din aprilie 2011, de cand a fost cunoscuta pisica cu fata ingenua, care se plimba pe un curcubeu.

Insa ea reprezinta mai mult decat o simpla distractie pentru cei mici. Nyan Cat, impresariata tot de Lashes, a reusit sa isi construiasca o cariera de succes.

Exista o linie completa de produsa cu numele ei, inclusiv jucarii de plus, haine si accesorii, care au aparut in decembrie, iar din acest an sunt disponibile si pe Amazon.

Creatorul sau, Chris Torres, a reusit sa o inregistreze ca marca inregistrata, astfel ca a castigat destul de mult din drepturile de autor.

Keyboard Cat

Aceasta pisica a dat lovitura, fiind imbracata cu un tricou si "interpretand" o melodie la orga. Ea a aparut in reclamele Wonderful Pistachios si Google Chrome, in timp ce creatorul sau, Charlie Schmidt, s-a luptat ca nimeni sa nu ii poata copia ideea sau macar sa nu scape nepedepsit daca va face acest lucru.

Astfel, impreuna cu cel care a creat Nyon Cat, cei doi au dat in judecata studiourile Warner Bros, care vor lansa un joc video cu micile feline.

Lil Bub

Profitul obtinut de aceasta pisica, ce a devenit cunoscuta datorita limbii sale jucause, l-a salvat de la faliment pe proprietar, Mike Bridavsky.

Pe vremea cand imaginile cu animalul sau de companie au inceput sa faca furori pe Internet, el avea probleme cu un studio de inregistrari.

In acest an, pisica a primit un rol in documentarul Lil Bub & Friendz, care a avut premiera in aprilie. In plus, ea va fi subiectul cartii The Extraordinary Life of the Most Amazing Cat on the Planet (Gotham Books, 2013).

Maru

Aceasta pisica din Japonia are peste 340.000 de fani pe YouTube, iar videoclipurile cu ea au depasit in total 200 de milioane de vizualizari. Maru este cunoscuta pentru abilitatea sa de a se ascunde in spatii foarte inguste. Pisica a facut reclama la produsele pentru pisici de la Fresh Step. In plus, ea este protagonsita cartii "I Am Maru (William Morrow, 2011)".

Pete the cat

Pete the cat a inceput ca o banda desenata, insa dupa un filmulet publicat pe Youtube, succesul sau a explodat, astfel ca in prezent exista carti de colorat bazate pe povestea ei si un animal de plus care poate fi cumparat de la Walmart.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#pisici succes afaceri, #afaceri pisici, #Grumpy Cat, #bani pisici , #afaceri online