Vegis.ro a primit premiul pentru cel mai bun magazin online din comertul electronic autohton

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 17:32
5016 citiri
Vegis.ro a primit premiul pentru cel mai bun magazin online din comertul electronic autohton

Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de suplimente naturale si produse naturiste, bio si vegane de pe piata autohtona, a castigat, peentru prima oara de la infiintare, marele premiu la Gala Premiilor eCommerce din Romania (GPeC).

Totodata, oficialii Vegis.ro au plecat acasa si cu distinctia pentru cel mai bun magazin online de produse organice si naturale. 2017 este al doilea an consecutiv cand Vegis.ro primeste premiul pentru cel mai bun magazin online de produse organice si naturale.

Vegis.ro a fost desemnat cel mai bun magazin online din comertul electronic autohton, dupa ce a fost analizat in functie de peste 200 de criterii, la fel ca toate afacerile evaluate pe durata celui mai important eveniment de eCommerce din Europa Centrala si de Est.

Printre altele, juratii au apreciat Vegis.ro pentru functionalitate, experienta clientului pe site si eforturile sustine derulate in zona de Search Engine Optimization (SEO). Digital Workforce (DWF), o agentie specializata in oferirea de servicii integrate de SEO, a ajutat Vegis.ro sa aiba o mai buna vizibilitate online.

"DWF a aratat o intelegere deplina pentru specificul nostru de piata si ne-a expus oportunitatile de crestere pe care le avem pe partea de SEO. Ne-a impresionat dinamismul agentiei, capacitatile tehnice si creativitatea cu care cei de acolo au abordat nevoile si asteptarile noastre", a spus Mihai Bucuroiu, fondatorul si firectorul de dezvoltare al Vegis.ro.

Pe de alta parte, Sorin Draghici, cofondator si managing partner la DWF, a apreciat eforturile depuse in ultima vreme de magazinul online pentru cresterea vizibilitatii in mediul online.

"Suntem incantati sa colaboram cu Vegis.ro, lider pe segmental de produse naturiste, bio si vegane. Vegis.ro are o viziune excelenta asupra pietei din Romania si depune constant eforturi sa-si inteleaga cat mai bine publicul si sa raspunda pe masura nevoilor lui. De asemenea, ne-au placut valorile companiei Vegis, deoarece sunt similare cu ale noastre", a precizat Sorin Draghici.

Vegis.ro a vandut de peste 16 milioane de lei in perioada 2012-2016

Vegis.ro este detinut de compania Vegis SRL, infiintata in 2011, cu sediul central in municipiul Brasov. Compania estimeaza ca va incheia 2017 cu afaceri de 8,5 milioane de lei, cu 30% peste nivelul de 6,5 milioane de lei consemnat anul trecut. In perioada 2012-2016, Vegis.ro a avut vanzari totale de peste 16 milioane de lei.

GPeC, eveniment aflat la a 12-a editie, a avut loc pe 14 si 15 noiembrie, in Capitala. Cel mai important eveniment de eCommerce din Romania a reunit peste 400 de reprezentati de la cele mai cunoscute magazine online autohtone.

Sase dintre premiile oferite la GPeC 2017 au fost castigate de Vegis.ro, Floria.ro, Berluni.ro si ArtaCeaiului.ro, clientii DWF.

#magazin online suplimente naturale , #afaceri online