Visul oricarui angajat: Sa gaseasca un business care sa-i aduca minim 4.000 de euro pe luna net, fara angajati, fara batai de cap si fara o investitie prea mare

Advertorial
Marti, 28 Martie 2017, ora 09:30
146261 citiri
Visul oricarui angajat: Sa gaseasca un business care sa-i aduca minim 4.000 de euro pe luna net, fara angajati, fara batai de cap si fara o investitie prea mare

In ultima vreme am auzit de foarte multe ori urmatoarea afirmatie: "daca as gasi un business care sa-mi aduca minim 4.000 euro pe luna net, mi-as da demisia de la job si as deveni antreprenor."

Am observat ca multe dintre aceste persoane cauta acel tip de afacere ce nu necesita pentru inceput o investitie de capital majora. Ideile lor se invart in jurul a vinde haine, pantofi, bjuterii handmade, la facut prajituri, dulceata sau ceva casnic care sa nu necesite un risc mare.

Majoritatea dintre acestia cred ca pentru a ajunge la un venit de peste 10.000 de euro pe luna net ai nevoie de anumite relatii care sa-ti deschida mult mai usor usile pentru "acele contracte cu statul" sau cu diverse multinationale. Iar pentru 1000.000 euro net pe luna ar trebui sa fii "ruda cu cine trebuie" care este la putere, asta in timp ce "piata" este intr-un fel sau altul acaparata de alti oameni de afaceri.

Sunt multi angajati care doresc sa devina antreprenori, dar care lucreaza deja de multi ani si observa cat de greu este sa te ocupi administrarea unei afaceri, de recuperat banii din piata, de angajat oameni, care sa vina la munca si sa platesti salarii si taxe la stat.

Insa pentru astfel de oameni, care doresc un tip de business "care sa le aduca minim 3-4.000 de euro pe luna net, fara angajati, fara batai de cap si fara o investitie prea mare" exista in acest moment posibilitatea de a porni o asemenea afacere pe Amazon.com, prin programul FBA (Fulfillment By Amazon).

Intrebarea este: Cum? Raspuns: Foarte simplu! Iti gasesti un furnizor de produse in China, le trimiti in depozitele din USA, iar Amazon se ocupa de tot: logistica, livreaza comenzile catre clientii finali, se ocupa chiar si de incasarea banilor in numele tau. Totul e cat se poate se sigur, plata catre furnizor se face printr-un cont de tip escrow, iar Amazon.com te plateste odata la doua saptamani.

Profitul net al unui asftel de business este de 20-30% din cifra de afaceri.

Suna simplu, nu? Insa, pentru a avea un business de succes, orice antreprenor trebuie sa aiba un minim de cunostinte despre cum sa faca o analiza de piata pentru a gasi cele mai bune produse, sa stie sa negocieze cu furnizorul si sa stie cum sa-si eficientizeze logistica pentru a livra cat mai repede si simplu produsele comandate catre Amazon.com.

In Romania exista cea mai mare comunitate de antreprenori care au deja sau care iti doresc un business pe Amazon?

In aceasta comunitate, antreprenorii care au succes pe Amazon doresc sa impartaseasca cele mai bune metode si idei cu nou-venitii, totul pentru a-ti asigura un mediu cat mai bun pe devoltarea afacerii tale.

Faptul ca exista deja in aceasta comunitate antreprenori romani, cu o experienta mai mare 3 ani ce castiga peste 50.000 USD/ luna, ar trebui sa influenteze intr-un mod pozitiv persoanele care isi doresc sa aiba un succes real in ceea ce si-au propus.

Te poti inscrie in comunitatea Amazon HUB, accesand grupul gratuit de Facebook AICI.

Insa pentru cei care doresc sa se bucure de experienta unui expert si sa aiba acces la toate informatiile imediat, comunitatea Amazon HUB ofera si cursuri pentru a te sprijini de la inceput pana la sfarsit in lansarea acestei afaceri.

Cursurile Amazon StartUP se tin live, in fiecare luni de la ora 19:00 pana la ora 21:00, prin intermediul webinariilor.

Desi cursul a inceput pe data de 13 martie, datorita interesului foarte mare pentru aceste webinarii moderatorii cursului au hotarat sa prelungeasca inscrierile pana pe 31 martie.

Eveniment Quarterly Report

Cresc salariile de la 1 octombrie. Majorarea cu 10%, aprobată de guvern
Cresc salariile de la 1 octombrie. Majorarea cu 10%, aprobată de guvern
Guvernul a aprobat, joi, 28 septembrie, majorarea, de la 1 octombrie, cu 10% a salariului minim brut garantat în plată, de la 3.000 lei, la 3.300 lei, a anunţat purtătorul de cuvânt al...
Infrastructura rutieră crește nivelul de trai. În județele cu cel puțin un tronson de autostradă, PIB-ul pe cap de locuitor e cu până la 25% mai mare
Infrastructura rutieră crește nivelul de trai. În județele cu cel puțin un tronson de autostradă, PIB-ul pe cap de locuitor e cu până la 25% mai mare
O echipă de economiști a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a UBB din Cluj, care derulează proiectul de cercetare Romanian Economic Monitor a concluzionat că...
#amazon hub, #amazon startup, #comunitate amazon, #antreprenori amazon, #afacere amazon, #amazon fba, #castiguri amazon, #vinde pe amazon , #afaceri online