O afacere pe cinste: investitie in dolari, cu profit 1000% (Galerie foto)

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 22:09
3957 citiri
O afacere pe cinste: investitie in dolari, cu profit 1000% (Galerie foto)
Foto: Pravda

Pictorita letona Irina Truchanova s-a specializat in colaje originale, care ii aduc un profit de 1000%.

Fiecare colaj este realizat artistic, din bancnote de 1 USD, aplicate pe un suport in stilul prezentat mai jos, care dau nastere unor adevarate capodopere ale genului.

Ziarul Pravda, care publica imaginile, comenteaza beneficiul pe care il poate obtine artista, investind cativa dolari pentru a realiza colajul si obtinand, la vanzarea acestuia, mai multe sute de dolari.

Fireste, asemenea treaba n-o poate face oricine, trebuie talent.

In plus, trebuie si ceva fantezie, dar de asta nu duce lipsa creatoarea colajelor, care stie ca lumea cauta unicate si le plateste regeste.

Singura problema este cea a productivitatii, intrucat ziarul nu precizeaza cate capodopere poate face artista pe saptamana, pe luna sau pe an.

Fireste, daca afacerea se va pune bine pe picioare, artista isi poate angaja ajutoare, crescand spectaculos productivitatea.

Chiar daca ineditul ideilor ne poate face sa zambim, cert este ca, pentru realizarea artistica, temerara creatoare merita toata lauda.

Nici nu putea demara artista mai bine, decat cu premierul Putin, pictat in valuta forte.

Si presedintele Medvedev, realizat tot in valuta, ar putea fi expus la orice muzeu.

Greu de inteles daca artista este admiratoare a lui Michael Jackson, sau il cam ia peste picior in acest colaj.

Catedrala mareata aminteste de puterea tarilor rusi, iar cele doua maini goale exprima perfect puterea sovietica. Recunosc, mesajul in ansamblu nu mi-e tocmai clar.

As zice ca mesajul suna asa: atleta reprezinta viitorul, balaurul trecutul antediluvin, iar soarele incalzirea globala.

Apreciez nostalgia. E ca in romanul "Toate panzele sus".

Hainele sunt de samurai, dar la fata as zice ca seamana cu Eminescu al nostru.

Iata, pe acelasi colaj, omul, calul si pusca. Nu lipseste decat cureaua lata.

Dupa port si evantai, cred ca este o gheisa. Dupa fata, as zice totusi ca a fost samurai, dar si-a facut o mica schimbare de sex.

La prima vedere, el pare un fel de faun si ea un fel de vestala. Privind insa mai atent la piepturile lor, pricepi ca amandoi sunt un fel de lesbiene (scuzati dezacordul).

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#imagini dolari, #colaje dolari, #Irina Truchanova dolari , #afaceri profitabile