Cele mai puternice branduri, la Digital Marketing Forum

Vineri, 01 Martie 2013, ora 22:27
6819 citiri
Cele mai puternice branduri, la Digital Marketing Forum

Rezultatele studiului "Leading Brands" realizat de Evensy in colaborare cu Gemius vor fi prezentate pe 6 martie, in cadrul conferintei Digital Marketing Forum, ce va avea loc la Crowne Plaza Hotel din Bucuresti.

"Leading Brands" este un studiu anual al carui scop consta in evaluarea prezentei online a brandurilor si in identificarea brandurilor de top din patru mari domenii: Telecom, Auto, Ingrijire Personala si Banking.

Studiul isi propune sa stabileasca cele mai populare si de incredere branduri romanesti in viziunea internautilor. Cu fiecare an prezenta online a brandurilor devine tot mai complexa si este mai greu de evaluat, iar rezultatele obtinute in urma studiului ofera informatii relevante atat pentru marketeri, cat si pentru companii cu privire la perspectiva consumatorilor.

"La a sasea editie consecutiva, studiul "Leading Brands" a devenit deja o traditie si ofera posibilitatea urmaririi tendintelor de perceptie a brandurilor de catre utilizatorii romani de Internet", a declarat Catalin Emilian, Country Manager Gemius Research Romania.

Comparativ cu anii anteriori, pentru utilizatorii de Internet din Romania a crescut importanta faptului ca serviciile/produsele brandurilor sa fie inovative, in timp ce a scazut ponderea notorietatii in calculul indicelui ce defineste un brand de top.

In ceea ce priveste caracteristicile ce definesc prezenta online a unui brand, fata de anii precedenti, utilizatorii de Internet care au participat la studiu aloca o importanta mult mai mare posibilitatii de achizitionare a produselor/serviciilor online.

Rezultatele in intregime si topurile pe domenii vor fi prezentate pe la conferinta Digital Marketing Forum.

"In ultimii ani, Internetul a devenit in Romania un mediu de comunicare matur care ofera rezultate, fie de vanzari, fie de performance, fie de notorietate. Studiul Online Leading Brands realizat de Gemius in parteneriat cu Evensys confirma aceste rezultate dezvaluind modul in care au performat brandurile in online si oferind informatii pretioase advertiserilor si agentiilor.

Pe scurt, conform sloganului Digital Marketing Forum 2013 'Internet Sells'", a declarat Cristian Manafu, Managing Partner Evensys.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati Digitalforum.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#studiu branduri internet, #studiu digital marketing forum , #branduri
Comentarii