Pepsi isi schimba sticla, pentru prima data in 16 ani

Luni, 25 Martie 2013, ora 16:24
4420 citiri
Pepsi isi schimba sticla, pentru prima data in 16 ani

Pentru prima oara in 16 ani, producatorul Pepsi va schimba radical designul sticlelor in care este imbuteliata celebra bautura.

Astfel, peturile de plastic de 0,5 litri vor avea o forma mai alungita, cu o zona cu denivelari mai ingusta la baza si cu o zona dreapta si mai groasa in partea superioara. Eticheta va fi mai subtire, lasand la vedere mai mult din continutul recipientului.

Ad Age scrie ca noua strategie de marketing vizeaza si recipiente de sticla de 0,35 mililitri, care vor prezenta aceleasi denivelari la baza, iar logo-ul brand-ului Pepsi va fi inconjurat de un inel argintiu.

Ultima schimbare de acest gen a avut loc in 1997. Noua schimbare de design vizeaza produsele Pepsi, Diet Pepsi, Pepsi Max si Pepsi Next. In Statele Unite, bautura carbogazoasa va fi disponibila in noile sticle incepand cu luna aprilie.

"Nu am vrut sa introducem o forma a sticlei care nu aiba nimic in spate. Nu este uniforma, este putin asimetrica, ceva mai ascutita si mai jucausa, ceea ce reprezinta spiritul tineresc al brandului Pepsi", a explicat seful departamentului de Design, Mauro Porcini.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Pepsi schimba sticla, #schimbare design sticla Pepsi, #imagine brand PepsiCo , #branduri
Comentarii
Poza grob
grob
rank 5
Pepsi isi schimba plasticul, nu-i asa Ionela!?...