Intercapital Invest se retrage de pe piata de capital si recomanda clientilor Tradeville

Joi, 22 Iunie 2017, ora 20:43
4360 citiri
Intercapital Invest se retrage de pe piata de capital si recomanda clientilor Tradeville

Intercapital Invest, una dintre cele mai mari companii independente de brokeraj din Romania, a anuntat ca se retrage de pe piata de capital si a incheiat un parteneriat cu Tradeville.

"Actionarii principali ai Intercapital Invest au luat decizia de a se concentra pe alte interese de business si convoaca o Adunare Generala a Actionarilor in vederea retragerii de pe piata.

De-a lungul timpului, am contribuit din plin la dezvoltarea pietei de capital si am castigat increderea investitorilor prin servicii excelente. Tocmai de aceea am decis sa recomandam clientilor nostri un partener de incredere ce impartaseste valorile companiei noastre. Avem toata increderea ca Tradeville va raspunde exigentelor clientilor nostri, avand in vedere reputatia, serviciile si experienta companiei", a declarat Razvan Pasol, presedinte Intercapital Invest.

"Acest parteneriat se pliaza natural pe strategia noastra de dezvoltare si crestere a cotei de piata. Vom continua sa investim in dezvoltarea pietei de capital locale, in dezvoltarea de noi produse si instrumente financiare, atat pe piata locala, cat si pe pietele internationale, precum si in tehnologia platformelor de tranzactionare", a declarat Mihaela Biciu, director general al Tradeville.

Tradeville pune la dispozitie clientilor sai o platforma avansata customizabila, o platforma light, aplicatii de trading mobil pentru iOS si Android atat pe Bursa de Valori Bucuresti, cat si pe cele mai importante burse financiare ale lumii.

Ulise.ro este cel mai recent serviciu lansat de catre Tradeville prin care clientii companiei pot investi in biotehnologie, robotica, retele sociale, energii regenerabile sau masini electrice.

Tradeville dispune de un Live Chat direct in platforma de tranzactionare prin care clientii pot contacta imediat departamentul de Helpdesk. Comunicarea cu clientii, telefonica si online, este completata de seminarii, webinarii, evenimente dedicate pietei de capital si circuite de prezentare in cele mai importante orase ale tarii.

Intercapital Invest opereaza una dintre cele mai cunoscute platforme de tranzactionare online de pe piata de capital din Romania, ktrade.ro.

Tradeville este lider de piata in online trading, fiind prima companie din Romania ce a dezvoltat o platforma de tranzactionare online. In ultimii zece ani s-a mentinut in top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucuresti si pe primele doua pozitii in randul caselor de brokeraj dupa cifra de afaceri.

Din grupul Tradeville mai face parte Societatea de Administrare a Investitiilor Vanguard Asset Management, al carei obiect principal de activitate este administrarea fondurilor de investitii ETF BET Tradeville si Global Investing Fund (GIF).

Citeste si:
Premierul spune că Anca Dragu și Ludovic Orban au susținut o procedură viciată de a da jos Guvernul
Premierul spune că Anca Dragu și Ludovic Orban au susținut o procedură viciată de a da jos Guvernul
Premierul Florin Cîţu a afirmat că, în cazul în care Curtea Constituţională dă o soluţie marţi de a admite conflictul juridic între Executiv şi Parlament pe tema moţiunii de cenzură,...
Cine a fost cel mai votat prim-vicepreședintele la congresul PNL. L-a întrecut cu 500 de voturi pe Rareș Bogdan
Cine a fost cel mai votat prim-vicepreședintele la congresul PNL. L-a întrecut cu 500 de voturi pe Rareș Bogdan
Șeful Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost ales duminică, 26 septembrie, în funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal. Trebuie precizat că la...
Sursa: MEDIAFAX