Compania Nemo Express a fost desemnata "Business-ul cu cea mai mare crestere in 2016"

Advertorial
Joi, 08 Decembrie 2016, ora 12:30
43273 citiri
Compania Nemo Express a fost desemnata "Business-ul cu cea mai mare crestere in 2016"

(P) Premiul "Business Growth of the year" a fost decernat in acest an companiei Nemo Express cu ocazia evenimentului "Romanian Awards 2016 Courier and Postal Services", dupa ce a inregistrat o crestere cu 29% a cifrei de afaceri la finalul anului trecut.

La Gala de premiere, care a fost organizata in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, au participat reprezentanti ai celor mai importanti jucatori din industria de profil, precum si importanti furnizori de servicii pentru domeniul cuireratului rapid.

Premiul rezervat companiei noastre i-a fost inmanat lui Horia Serbanescu - Business Development Manager Nemo Express. Acesta a tinut sa precizeze ca premiul se datoreaza efortului depus de intreaga echipa Nemo Express, caruia a tinut sa-i multumeasca si s-o felicite cu aceasta ocazie.

"Acest premiu vine ca o recunoastere a unui efort comun al intregii echipe Nemo Express, care a dovedit inca o data ca atunci cand vrei, si-ti canalizezi intreaga vointa intr-o directie, cu unitate, cu investitii si perseverenta iti poti depasi oricand limitele.

Ne-am autodepasit in ultimii doi ani, traversand perioade foarte aglomerate, care au reprezentat adevarate provocari pentru industria de curierat.

Volumele cresc fara incetare, iar acum pe noi, pe cei de la Nemo Express, pana si acest premiu ne obliga sa ramanem la inaltime, sa reusim sa ne mentinem aceeasi parteneri de incredere pentru clientii nostri", a declarat Horia Serbanescu - Business Development Manager Nemo Express.

Din partea companiei Nemo Express, la eveniment au mai participat Cosmin Paduretu - Manager Operatiuni Bucuresti, Cristian Gheorghe - Manager National de Operatiuni, Cristian Sima - Senior Sales Manager, Marius Teler - Manager Customer Service si Horatiu Ciornei - Marketing Manager.

NEMO EXPRESS a fost infiintata in anul 2002 ca o consecinta a contextului economic, fiind o rezultanta a necesitatilor existente pe piata logistica si de curierat din acea perioada.

Bazele noii entitati au fost puse de specialisti in domeniu, profesionisti cu mare experienta in industria de profil.

Start-up-ul de succes a fost o confirmare fireasca a abordarii corecte a bazelor afacerii, care a beneficiat din start de o logistica foarte bine pusa la punct si de o gestionare realista si pragmatica a unei infrastructuri complete.

In foarte scurt timp, Nemo Express a dezvoltat o retea nationala cu o acoperire de 100% pentru intreg teritoriul Romaniei si o flota pe care a modernizat-o fara incetare, de la infiintare si pana in prezent.

Livrarea expedierilor se face in sistemul "door to door", intr-un interval de 24 de ore pe tot parcursul tarii, prin intermediul retelei de curieri - personal angajat si pregatit pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor, angajati pregatiti sa faca fata celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Confidentialitatea serviciilor Nemo Express este garantata.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...