Ziare.com

Card de cadouri preplatit pentru companii

Miercuri, 03 Noiembrie 2010, ora 22:41

   

Card de cadouri preplatit pentru companii
Compania Edenred, care activeaza in domeniul tichetelor de servicii preplatite, a lansat un card de cadouri preplatit adresat exclusiv companiilor. Cardul Edenred, Compliments, poate fi oferit de companii atat propriilor angajati, cat si partenerilor de afaceri sau clientilor.

Cardul Compliments va putea fi utilizat pentru plati intr-o retea selectionata de comercianti care acopera multiple segmente de interes, de la magazine alimentare pana la magazine de cadouri, imbracaminte, incaltaminte, electrocasnice, bricolaj, farmacii etc.

"In acest moment, cardul Compliments este acceptat in peste 1.500 de puncte de vanzare in toata tara si suntem in continuare in discutii cu comercianti reprezentativi, atat din comertul traditional si din randul marilor retele, cat si din online. Compliments aduce ca noutate posibilitatea utilizarii in magazine online si a efectuarii de plati electronice", a declarat directorul de marketing al Edenred Romania, Iulian Alexe citat de Capital.

"Cardul elimina efortul logistic care intervine in cazul tichetelor de cadouri - colectare, stampilare, stocare si livrare - procesarea fondurilor de pe card fiind 100% electronica", a adaugat Alexe.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Beneficiarii de carduri Compliments vor avea o serie de avantaje oferite de Edenred prin intermediul unui club virtual, care le ofera acces la reduceri semnificative in magazinele partenere. Cardul de cadouri paote fi utilizat in peste 1.500 de magazine din toata tara.

Cardurile Compliments vor fi disponibile in mai multe variante: acestea vor putea fi

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1721 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor