Hotelul Astoria risca sa-si piarda licenta de functionare

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 23:08
1273 citiri
Hotelul Astoria risca sa-si piarda licenta de functionare

Hotelul Astoria risca sa-si piarda licenta de functionare, dupa ce Orhideea Gardens a executat silit restaurantul de la parterul imobilului, astfel incat unitatea nu mai poate oferi clientilor micul dejun, asa cum prevede Legea turismului.

"Clientii teoretic pot folosi usa de la intrarea centrala pentru a se putea caza in hotel, insa trebuie sa tina cont de faptul ca nu mai pot lua micul dejun in incinta hotelului. Prin faptul ca i s-a inchis restaurantul, hotelul urmeaza a fi declasificat", a declarat, pentru NewsIn, avocatul Antonie Popescu.

In prezent, hotelul Astoria are doua stele. Popescu a precizat ca una dintre intrarile hotelului a fost sigilata in jurul orei 20:30 si ca restaurantul si biroul directorului complexului au fost executate silit. In plus, bucataria hotelului Astoria este inchisa, a adaugat el.

Avocatul sustine ca termenul de judecata fixat pentru joi privind revocarea ordinului de executare silita ramane fara obiect, din moment ce executarea s-a facut deja.

Miercuri dimineata erau ocupate de turisti 42 de camere ale hotelului, alte 14 camere fiind ocupate de angajati ai CFR, din totalul de 83 de camere functionale (164 in total). Reprezentantii hotelului au declarat pentru NewsIn ca, in aceasta seara, era asteptat un grup de turisti care si-a facut rezervare pentru cazarea in Astoria, fiind precontractate in acest sens 23 de camere.

Reprezentantii complexului Astoria sustin ca societatea Orhideea Gardens nu are niciun drept legal de preluare a hotelului si au precizat ca joi se va lua in discutie la judecatoria sectorului 1 revocarea dreptului de sechestrare provizorie a bunurilor mobile apartinand complexului Astoria.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#hotel Astoria, #licenta, #functionare, #mic dejun, #executare silita , #clienti