Ziare.com

Libra Bank introduce din februarie o retea proprie de POS-uri

Miercuri, 28 Ianuarie 2009, ora 11:07

   

Libra Bank introduce din februarie o retea proprie de POS-uri
Libra Bank a anuntat, miercuri, ca din luna februarie va crea o retea proprie de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS). Acestea vor facilita plata cumparaturilor prin intermediul cardurilor bancare de catre clienti.

Implementarea proiectului este realizata in parteneriat cu procesatorul de carduri Provus Service Provider SA, potrivit comunicatului bancii.

In dezvoltarea retelei si a facilitatilor oferite, Libra Bank are in vedere segmentele sale principale de piata - profesiile liberale si IMM-urile.

Reteaua POS a Libra Bank va permite posesorilor de carduri Visa si MasterCard, indiferent de banca emitenta, sa aiba acces la fondurile proprii, iar comerciantii vor putea sa opereze tranzactii, sa tipareasca rapoarte la schimbul de tura si chitante, sa mentina inventare si sa deconteze tranzactiile zilei.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Libra Bank este certificata de Visa si MasterCard sa ofere servicii de acceptare a cardurilor la terminalele electronice de transfer de fonduri la puncte de vanzare (EFTPOS).

Sistemul EFTPOS permite tranzactii cu SmartCard-uri (carduri prevazute cu cip) si carduri standard (cu citire a benzii magnetice) si efectueaza autorizarea online a tranzactiei, prin linie telefonica sau conexiune GPRS.
Citeste mai multe despre libra bank retea plata card comercianti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 891 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor