Ziare.com

Demolarea magazinului Cocor costa 1,5 milioane de euro

Sambata, 02 August 2008, ora 08:20

   

Demolarea magazinului Cocor costa 1,5 milioane de euro
Compania Cocor SA (COCR), care controleaza magazinul cu acelasi nume din centrul Bucurestiului, a demarat procesul de modernizare a centrului comercial.

Demolarea birourilor din spatele magazinului Cocor, care reprezinta prima faza a lucrarilor, va costa compania circa 1,5 milioane de euro, potrivit presedintelui Consiliului de Administratie al Cocor, Dan Barbulescu, citat de Ziarul Financiar.

"Faza de demolare a birourilor si consolidarea structurii magazinului Cocor se termina in octombrie, dupa care vor incepe lucrarile la fatada multimedia, iar din noiembrie va incepe constructia parcarii", a explicat Barbulescu.

El estimeaza ca centrul comercial va fi redeschis in octombrie 2009. Compania si-a propus sa transforme fostul magazin Cocor intr-un mall de lux, unde vor fi comercializate doar marci de lux.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Complexul va mai cuprinde birouri si cafenele. In plus, proiectul prevede constructia uneia dintre cele mai mari fatade multimedia din Europa, potrivit reprezentantilor Cocor.

Investitia, estimata initial la 18 milioane de euro, se va ridica potrivit noilor calcule ale conducerii Cocor la aproape 26 de milioane de euro. Cea mai mare parte a finantarii va fi asigurata printr-un credit de 19 milioane de euro.

Citeste mai multe despre Cocor magazin demolare constructie costuri
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2342 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor