Demolarea magazinului Cocor costa 1,5 milioane de euro

Sambata, 02 August 2008, ora 08:20
2763 citiri
Demolarea magazinului Cocor costa 1,5 milioane de euro

Compania Cocor SA (COCR), care controleaza magazinul cu acelasi nume din centrul Bucurestiului, a demarat procesul de modernizare a centrului comercial.

Demolarea birourilor din spatele magazinului Cocor, care reprezinta prima faza a lucrarilor, va costa compania circa 1,5 milioane de euro, potrivit presedintelui Consiliului de Administratie al Cocor, Dan Barbulescu, citat de Ziarul Financiar.

"Faza de demolare a birourilor si consolidarea structurii magazinului Cocor se termina in octombrie, dupa care vor incepe lucrarile la fatada multimedia, iar din noiembrie va incepe constructia parcarii", a explicat Barbulescu.

El estimeaza ca centrul comercial va fi redeschis in octombrie 2009. Compania si-a propus sa transforme fostul magazin Cocor intr-un mall de lux, unde vor fi comercializate doar marci de lux.

Complexul va mai cuprinde birouri si cafenele. In plus, proiectul prevede constructia uneia dintre cele mai mari fatade multimedia din Europa, potrivit reprezentantilor Cocor.

Investitia, estimata initial la 18 milioane de euro, se va ridica potrivit noilor calcule ale conducerii Cocor la aproape 26 de milioane de euro. Cea mai mare parte a finantarii va fi asigurata printr-un credit de 19 milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Cocor, #magazin, #demolare, #constructie, #costuri , #constructii