In ce noi mall-uri merg bucurestenii la cumparaturi in 2014

Sambata, 30 Noiembrie 2013, ora 15:58
3438 citiri
In ce noi mall-uri merg bucurestenii la cumparaturi in 2014

Dupa ce anul acesta a fost deschis un nou mall in Capitala, Promenada, la trei ani de la inaugurarea ultimului proiect, Sun Plaza, in 2014 bucurestentii vor putea face cumparaturi in doua noi centre comerciale.

Anul viitor sunt asteptate Victoria City Center, un mall cu o suprafata de 56.000 mp din cartierul Bucurestii Noi, pentru care au inceput deja lucrarile, si Vulcan Value Center, de 35.000 mp, amplasat in zona de sud a Bucurestiului, scrie Money.ro.

Vulcan Value Center este dezvolatat de NEPI si va avea ca ancora principala hipermarketul Carrefour. Mall-ul va include si magazine precum H&M, C&A, NewYorker, Takko, Hervis Sports, Deichmann si Flanco.

Proiectul va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici Vulcan din Rahova.

De asemenea, Victoria City Center prevede constructia unui mall in cadrul caruia vor fi amenajate peste 200 de spatii de retail si restaurante, un hypermarket Cora si opt sali de cinema, operate de Cinema City.

Centrele comerciale vor avea, in total, o suprafata inchiriabila de 56.000 de metri patrati, iar hypermarketul va avea 12.000 de metri patrati.

In lucru se mai afla si proiectul Mega Mall, dezvoltat de NEPI impreuna cu dezvoltatorul austriac Real 4 You in zona Arenei Nationale, o investitie estimata la 150 de milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#mall Victory City, #Mega Mall Bucuresti, #Vulcan Value Center, #mall nou Bucuresti , #constructii