Ziare.com

Primul centru de promovare a exporturilor romanesti in SUA

Marti, 16 August 2011, ora 23:05

   

Primul centru de promovare a exporturilor romanesti in SUA
Primul centru de promovare a exporturilor romanesti in Statele Unite ale Americii, creat de Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) in parteneriat cu Eximbank, a fost lansat luni, la Consulatul general al Romaniei din Los Angeles.

Noul centru isi propune sa faca mai cunoscuta oferta romaneasca de produse pe coasta de vest a SUA, fiind avute in vedere, pentru inceput, urmatoarele patru categorii de articole: produse agroalimentare organice; suplimente alimentare naturiste; vinuri si articole de mobilier, se arata intr-un comunicat transmis marti de ANEIR.

Centrul de promovare din Los Angeles, organizat pe baze private, constituie o premiera pentru Romania si va fi urmat - la inceputul lunii septembrie - de lansarea unui centru similar pe coasta de est a SUA.

"Prin aceste centre, toate firmele romanesti isi pot face cunoscuta oferta de marfuri, avand ocazia de a incheia tranzactii comerciale directe cu firmele americane de distributie. Pe masura consolidarii organizatorice a celor doua centre, vor fi abordate si alte domenii de afaceri pe langa cele patru sectoare prioritare", sustine Mihai Ionescu, secretarul general al ANEIR si copresedinte al Consiliului de Export al Romaniei, in comunicatul citat.
Citeste mai multe despre exporturi Romania SUA
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2564 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ha ! L.A. ........ ca sa vezi ....

chiar in LA sau prin imprejurimi ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor