Toneli a oprit exporturile de oua si anunta masuri speciale de protectie

Comunicat de presa
Luni, 27 Aprilie 2020, ora 14:20
35264 citiri
Toneli a oprit exporturile de oua si anunta masuri speciale de protectie

Toneli, unul dintre cei mai mari producatori de oua din Romania, anunta ca a sistat exporturile si a luat masuri speciale pentru securitatea angajatilor si siguranta alimentelor pe intregul lant de productie.

"Realizam ca avem privilegiu sa sustinem piata romaneasca cu unul dintre produsele vitale consumului, avand in vedere ca suntem producatori de oua, aliment ce imbina calitatile nutritive cu un grad de securitate alimentara apreciat in mod cu totul deosebit intr-o perioada plina de incertitudini de ordin sanitar", anunta compania.

Toneli a decis sistarea exporturilor si redirectionarea volumelor catre piata locala.

Au fost luate masuri pentru securizarea stocurilor de materii prime si ambalaje pentru o perioada de minim 3 luni.

Toneli isi pastreaza personalul angajat in activitate si nu a apelat pana la acest moment la reduceri de personal, de program de lucru sau de salarii.

Prioritatea numarul 1 - Securitatea personala a angajatilor, a familiilor acestora si a comunitatii:

Toneli a decis infiintarea unei Celule de Criza a carei rol este de a coordona eficient pe toata perioada starii de urgenta, toate procesele implicite si a se asigura ca toti angajatii cunosc si respecta masurile dispuse de autoritatile statului, precum si deciziile interne ale companiei.

Celula de Criza are un purtator de cuvant ce poate fi contactat pe adresa de e-mail celulacriza@toneli.ro, desemnat pentru a raspunde documentat tuturor intrebarilor venite atat din interiorul companiei, cat si din partea colaboratorilor, consumatorilor, mass-media.

Prioritatea numarul 2 - Siguranta alimentului si securitatea activitatilor desfasurate de companie, pe intregul lant de productie si distributie, pana la asigurarea disponibilitatii produselor Toneli la raft.

Tot lantul de productie si distributie este dotat corespunzator pentru a securiza calitatea produselor livrate in comert.

Compania lucreaza la capacitate maxima pentru a raspunde pozitiv solicitarilor comerciantilor si isi propune livrarea integrala a tuturor comenzilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
#Toneli oua, #export oua, #Grupul Toneli , #export