Un fost sef din ANAF vinde catre Lidl un teren de peste 2,5 milioane de euro. In acelasi timp, dezvolta un proiect imobiliar urias in Sectorul 6

Luni, 21 Iunie 2021, ora 16:44

   

Un fost sef din ANAF vinde catre Lidl un teren de peste 2,5 milioane de euro. In acelasi timp, dezvolta un proiect imobiliar urias in Sectorul 6
Marius Simion Gaga, un fost director general si sef al corpului de control al ANAF, vinde catre retailerul german Lidl o parte din terenul fostei fabrici de mobila Silvarom din cartierul bucurestean Crangasi.

In zona este construit un ansamblu rezidential cu peste 2.000 de apartamente, o investitie estimata la peste 100 de milioane de euro, potrivit informatiilor obtinute de Profit.ro.

Firma Simart Arhitecture, infiintata de Marius Gaga si controlata acum de el printr-un offshore din Cipru, a decis sa vanda catre Lidl o suprafata de 8.607 metri patrati din terenul de 75.000 de metri patrati al fostei fabrici Silvarom, la un pret de 2,6 milioane euro.

Terenul in curs de vanzare este rezervat pentru un centru comercial inca din etapa Planului Urbanistic de Detaliu, fiind cuprins si in conceptul arhitectural al proiectului Aqua City, ansamblu rezidential ce va fi format din 6 blocuri a cate 7, 10, respectiv 11 etaje si un total de 2.073 de apartamente. Investitia este estimata de dezvoltator la peste 100 de milioane de euro.

Marius Gaga a dezvoltat mai multe blocuri cu apartamente in Bucuresti, Constanta si Cluj inainte de a fi numit director general al ANAF. In perioada 2009-2015, el a ocupat, pe rand, functiile de director general ANAF, sef al corpului de control ANAF si sef administratie adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice Bucuresti Contribuabili Mijlocii. A fost membru PDL Sector 5 si membru in consiliile de administratie al mai multor companii de stat printre care Loteria Romana, RADET sau CFR
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 31561 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Pauperovici
rank 1
mafie cu acte-n regula
.
RexMundi
rank 5
serios ?
deaia sa dus draquu bucurestiul, au darmat fabricilii cumparate pe nimic si fac blocuri... pt taranii din provincie in stil peneticiar rahova! la 6 m unul de altul.. si mai zici de ce e aglomeratia asta... problema e cum le au cumparat fabricilii ! terenul e al statului ...
cartophil
rank 5
Pai ANAF sr trebui sa verifice de unde are golanul asta banii ???
Credeti ca mai verifica cineva de unde i-a furat ????
ioanrus
rank 5
DNA ...auzi te rog...DNA.
Un ins care se pare ca a MULS bine *** cat timp a lucrat pentru ANAF.
Nu cred ca i-au picat din CER toate aceste Daruri!
DNA-ule urmareste sursa bogatiei acestui individ ca pare prea Raios. Poate este caz de inaintat chiar la doamna Koeveshi.
temujin
rank 2
Comentarii pline de invidie și frustrari!
Domnul Gaga reprezintă un exemplu de urmat in ceea ce privește abilitatea de a economisi bani (incă de mic punea bani in pusculita in formă de porcușor). Dar ceea ce nu se știe că cea mai mare sumă de bani a obținut-o de la Lady Gaga după ce a fost infiat de către aceasta. Așa că mai ușor cu denigrarea acestui adevărat cetățean (onest și cinsit) al Romaniei!
Pauperovici
rank 1
Al Romaniei colorate si mai ales diverse !
.
cuiulluipepelea
rank 1
nu ia furat
ia mostenit ereditar, daca un pirlit de directoras are averea asta , ce-or fi avind marii rechini(fosti securisti) care nici nu stau in ro ci in monaco de unde trag sforile politichiei romanesti.
Pauperovici
rank 1
La vremea de glorie, Crassus detinea 2/3 din imobilele din Roma
pe gura capului taiat i-au turnat partii aur topit

bani, bani, bani

estimp orasele tarii arata mai rau decat in evul mediu - dizarmonie totala, saracie lucie
ciuma.rosie
rank 2
Urmeaza Romexpo !
Alti derbedei (IMPACT), acelasi stil !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor