Ziare.com

82.000 de afaceri pornite in an de criza

Miercuri, 23 Septembrie 2009, ora 08:02

   

82.000 de afaceri pornite in an de criza
Dupa ce tot anul trecut au fost prezentate situatia falimentelor firmelor afectate de criza, a venit timpul sa vedem si cine au fost curajosii care si-au inceput afaceri. Si nici nu sunt putini.

In timp ce 40.000 de intreprinzatori au renuntat in ultimul an la firmele lor, alti 82.000 au luat criza in piept si si-au deschis afaceri, arata Evenimentul Zilei.

Cele mai atractive domenii pentru pentru romanii au fost consultanta pentru afaceri si management, comertul cu amanuntul si constructiile potrivit datelor furnizate de catre Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).

Cei mai multi dintre antreprenori au ales insa sa porneasca o afacere in domeniul consultantei pentru afaceri si management, astfel incat, in ultimele noua luni, 7.000 de firme de profil au fost inregistrate in Romania.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Alti 4.700 de persoane au ales sa-si deschida o firma ce are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul, respectiv vanzarea produselor alimentare, a bauturilor si a tutunului.

In ciuda faptului ca piata imobiliara nu mai merge la fel de bine ca in anii trecuti, alte peste 3.900 de persoane au ales sa demareze o afacere in domeniul lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Pe de alta parte, criza, impozitul forfetar sau concurenta au dus la suspendarea, dizolvarea sau radierea a 105.000 de firme.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1146 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Inapoi la vrajeala

Adica ce stim sa facem cel mai bine

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor